A început TNI, primul târg imobiliar al sezonului. Până la sfârşitul acestui weekend, cei interesaţi să îşi cumpere un apartament pot veni să studieze ofertele a zeci de expozanţi, atât dezvoltatori, cât şi bănci sau brokeri de credite. Și de această dată, expozanţii au venit cu preţuri mici şi oferte tentante, precum vile la preţ de apartament.

TNITârgul Imobiliar Naţional a debutat astăzi, la Palatul Parlamentului. 75 de expozanţi s-au întrunit pentru a-şi prezenta ofertele. Mulţi dintre ei s-au adapatat vremurilor şi au venit cu preţuri mici sau foarte mici.

Printre cele mai mici preţuri se numără garsonierele de 24.500 euro, situate în zona de Sud, în bloc nou. Mai sunt garsonierele de 29.000 euro, situate în Militari sau apartamentele cu două camere care costă 34.000 euro, la Domus Stil. Mai multe firme au venit cu oferte de tipul vilă la preţ de apartament. De menţionat aici, ca exemplu, este o vilă de 75.000 euro din Corbeanca, cu teren inclus, care este deja gata.", arată Cristina Bercea, director de comunicare TNI.

Dar târgul nu este focusat numai pe preţuri  mici. În cadrul TNI, există şi oferte pentru case de vacanţă pe valea Prahovei, precum şi apartamente în zone elitiste ale Capitalei, destinate clienţilor dispuşi să plătească mai mult decât media pieţei. De asemenea, mai multe bănci şi instituţii financiare nebancare, precum şi câteva companii de brokeraj, sunt prezente la târg, pentru a le prezenta clienţilor cele mai potrivite oferte de credit. TNI se desfăşoară în perioada 22-25 septembrie, la Palatul Parlamentului.

22 September 2011