19-21 Mai Palatul Parlamentului

Astăzi începe cel mai așteptat eveniment din lumea imobiliară ! Târgul Național Imobiliar (TNI) are loc în perioada 19 – 21 mai la Palatul Parlamentului din București și vine cu un număr record de oferte imobiliare și soluții de creditare.

Cauți o locuință sau oportunități de investiții ? Ești unul dintre profesioniștii din piața imobiliară sau doar prospectezi această zonă ? Atunci, TNI este evenimentul pe care nu ai voie să-l ratezi. Aici, vei găsi proprietăți cu prețuri cuprinse între 32.500 euro și 18 milioane de dolari.

În total, sunt 110 expozanți care promovează peste 20.000 de imobile noi, dar și vechi: de la proprietăți low cost, apartamente în blocuri cu regim mic de înălțime, apartamente premium în centrul Capitalei, proprietăți de tip boutique, imobile exclusive, construcții tiny house, vile la periferia capitalei, case timberframe, până la penthouse-uri și oportunități de investiții pe litoralul românesc, în Dubai, Spania și chiar Miami.

La TNI vei afla care este trendul prețurilor din imobiliare, dar și în ce cartiere se află locuințele cu cele mai accesibile prețuri.

Pavilion locuința „verde”

Pavilion dedicat Green Homes în cadrul TNI

Te interesează o casă verde? La TNI găsești un pavilion dedicat acestui tip de proprietăți.

„Green Homes” sunt locuințe sustenabile, proiectate să minimizeze impactul asupra mediului înconjurător și să optimizeze utilizarea resurselor naturale. Asta, desigur, fără a face rabat de la un stil de viață confortabil și modern.

Ce anume face o locuință „verde”?

Principalele caracteristici sunt izolația termică avansată, care reduce pierderile de căldură și economisește energie, panourile solare și alte surse de energie regenerabilă, precum și sistemele de reciclare a apei și de colectare a apei de ploaie pentru utilizare în irigarea grădinilor, sistemele de iluminare și încălzire cu consum redus de energie, dar și facilitățile pentru colectarea și reciclarea deșeurilor. 

„Colaborăm cu peste 60 de dezvoltatori de proiecte rezidențiale, certificarea Green Homes fiind cel mai robust sistem internațional de certificare, conceput special pentru îmbunătățirea sectorului rezidențial. Există în prezent peste 17.000 de locuințe certificate sau în curs de certificare cu o valoare de piață de peste 3.5 miliarde de euro. Locuințele certificate de Romania Green Building Council sunt eligibile pentru finanțare prin creditele imobiliare verzi oferite de cele 9 bănci partenere: Raiffeisen Bank, Alpha Bank, BCR, Libra Bank, Vista Bank, Garanti Bank, Banca Transilvania, BRD și Procredit Bank", explică Monica Ardeleanu, Executive Director and Research Director, Romania Green Building Council.

Casele pe structură de lemn câștigă teren în România

TNI aduce în atenția vizitatorilor și case pe structură de lemn, cunoscute și sub denumirea de case „timber frame”.

Acestea reprezintă o opțiune tot mai populară pentru cei care doresc să ridice o casă pe un teren pe care îl au deja în proprietate sau sunt interesați să își extindă proprietatea actuală. Această tehnologie de construcție, care are o istorie de sute de ani, a devenit din ce în ce mai solicitată în ultima perioadă, datorită avantajelor pe care le oferă.

„Principalele avantaje ale caselor timber frame sunt durabilitatea și rezistența. Structura de lemn poate rezista chiar și la cutremure puternice sau la alte evenimente naturale extreme, precum furtunile sau inundațiile. Casele pe structură de lemn sunt de asemenea mai rapide de construit decât casele tradiționale din cărămidă sau beton, deoarece componentele structurii de lemn sunt fabricate în prealabil într-un mediu controlat și acest lucru se traduce printr-o economie semnificativă de timp și bani”, a precizat Ovidiu ANDREI, Director Comercial Logicassa.

peste 200 locuințe in Spania

TNI a depășit granițele României

Te bate gândul să te muți în Spania? Sau poate vrei să cumperi o locuință acolo pentru a o închiria? La TNI găsești peste 200 de oferte cu prețuri cuprinse între 100.000 și 10 milioane de euro.

„Spania este a doua cea mai vizitată țară din lume și, în ultimii ani, a devenit o destinație populară pentru investiții imobiliare. Există multe avantaje pentru achizițiile imobiliare în această țară, cum ar fi: prețurile accesibile, sistemul fiscal avantajos cu taxe reduse, infrastructura modernizată, climatul excelent cu 320 zile de soare, oportunități de închiriere și programe de zbor pe tot parcursul anului", a punctat Dorina Popovici, Director General Casa Spania 24.

IMOPEDIA.ro este partenerul tradițional al TNI, iar la ediția din 19-21 mai continuă acțiunile pentru #oLumeImobiliaraMaiBuna. Localizarea exactă a proprietății este principala cerință a cumpărătorilor, iar IMOPEDIA.ro oferă acest serviciu prin parteneriatul cu MLS.ro. Totodată, IMOPEDIA.ro continuă acțiunile de informare a cumpărătorilor prin emisiunile ZAI la o Cafea, susținute de Răzvan Muntean, în cadrul evenimentului.

Programul de vizitare al TNI este următorul: vineri și sâmbătă 10.00 - 19.00, iar duminică 10.00- 16.00.

Acces gratuit pe baza QR cod

Accesul la TârguI Național Imobiliar este gratuit pe baza QR codului generat cu aplicația TNI, care facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur.

Cei care nu au instalat această aplicație vor plăti 20 de lei.

19 May 2023