Luni s-a dat starul Târgului Bancar "Oferte bancare eficiente pentru cofinanţare în proiectele de accesare a fondurilor europene". Evenimentul, care a fost deschis în prezenţa Ministrului Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, este organizat de cotidianul „Economistul", în colaborare cu Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România şi Asociaţia Română a Băncilor.

15098-img_6886_f7e2efa8e8.jpgAstăzi, de la ora 14.00, va avea loc o masă rotunda cu tema "Ce este scrisoarea de confort bancar şi care este importanţa acesteia în acordarea cofinanţării?".

Târgul Bancar "Oferte bancare eficiente pentru cofinanţare în proiectele de accesare a fondurilor europene" îşi va închide activitatea mâine, cu o dezbatere la care va participa Guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu.

La târgul care se desfăşoară în perioada 15-17 noiembrie la World Trade Center Bucureşti participă autorităţile de management care gestionează fondurile europene, bănci comerciale cu activitate în România, societăţi de garantare şi contragarantare, precum şi firme de consultanţă şi case de avocatură.

Evenimentul se bucură de sprijinul Ministerului Finanţelor Publice prin Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului prin AM POR, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri prin AM POS CCE, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale prin AM POS DRU, Ministerului Mediului şi Pădurilor prin AM POS Mediu, Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale prin AM PNDR, BNR, CNIPMMR.


16 November 2010