Ultimul târg imobiliar al anului a început astăzi. Este vorba de ediţia de iarnă a Târgului Imobiliar Project Expo, care are loc zilele acestea la Palatul Copiilor. Toţi expozanţii au oferte şi reduceri speciale în perioada de desfăşurare a evenimentului, aceasta fiind una dintre condiţiile de înscriere impuse de organizatorii târgului.

Project ExpoPrintre cele mai atractive oferte pe care vizitatorii le găsesc la târg se numără apartamentele de tip duplex realizate de Euro Mansarde care costă 39.900 de euro. Vorbim despre apartamente amplasate pe două niveluri, cu o suprafaţă construită de circa 52 mp. Clienţii care fac o rezervare pe perioada târgului primesc cadou din partea constructorului, mobilierul de bucătărie.

Omnix Residence din Voluntari oferă un preţ special de 850 euro/mp, TVA inclus. În această sumă intră şi locul de parcare şi finisajele.

Cu o ofertă interesantă vine şi Militari Residence, unde o garsonieră de 34 mp costă pe perioada Târgului Imobiliar Project Expo, 29.000 euro, un apartament cu doua camere, cu o suprafaţă de 51 mp are un preţ de 44.200 euro, iar apartamentele cu trei camere, de 67 mp, ajung la 57.400 euro.

Vitan Residence II, aflat în construcţie, oferă cumpărătorilor care fac rezervări în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo, bucătării complet mobilate.

Şi pentru apartamentele din complexul Avalon Residence, situat în Tunari, dezvoltatorii vin cu o oferta speciala, în condiţiile în care dintre cele 12 apartamente la care acum se lucrează la finisaje, mai sunt disponibile doar trei.

Cei interesaţi de zona Ghencea pot consulta ofertele din cadrul proiectului Red House 3. Preţurile pornesc de la 30.000 euro, şi diferă în funcţie de suprafaţa şi etajul la care se află apartamentul.

„Şi pentru că la ultimele ediţii ale evenimentului am remarcat un interes crescut pentru vile, Vikarma propune vizitatorilor o vilă P+1+M, în Cernica-Brăneşti, cu suprafaţă construită de 570 mp, teren 1000 mp. Pentru preţul de 300.000 euro proprietarul acceptă inclusiv variante alternative de plată. O altă vilă cu adevărat de lux oferită de aceeaşi companie şi care costă 625.000 euro are o suprafaţă de 334 mp, dar şi un teren de 640mp+130mp. ", se arată într-un comunicat transmis de organizatorii Project Expo.

IMOPEDIA este prezentă la Project Expo pe toată perioada evenimentului. În cadrul standului nostru veţi putea găsi oferte imobiliare ale agenţiilor imobiliare membre IMOPEDIA, precum şi materiale publicitare ale acestora.

  • Perioada de desfăşurare: 11-13 noiembrie
  • Locul desfăşurării: Palatul Copiilor
  • Program: vineri: 11:00 - 19:00; sâmbătă: 10:00 - 18:00; duminică: 10:00-17:00



11 November 2011