Între 15 şi 17 iulie, se organizează Târgul Imobiliar „Project Expo". Ofertele noi şi tentante vor putea fi studiate la Palatul Copiilor. Vizitatorii târgului vor beneficia, ca şi în ediţiile anterioare, de reduceri şi tombole.

19685-project-expo.jpgTârgul Imobiliar „Project Expo" întâmpină vara cu o ediţie dedicată programului „Prima Casă 4". Astfel că majoritatea expozanţilor prezintă oferte care se încadrează în limita impusă de programul guvernamental. Mai mult de atât, clienţii târgului vor avea parte de oferte speciale valabile în aceste trei zile, precum şi de surprize dedicate vizitatorilor.

Cei care vor călca pragul târgului în căutarea unei locuinţe, vor găsi reduceri semnificative de preţ, precum şi oferte unice. Vedeta Project Expo este garsoniera de 24.000 euro, care va putea fi găsită la standul agenţiei Premier Service. Pe lângă aceasta, mai sunt şi apartamente mai mari, complet finisate şi racordate la utilităţi:

• Apartament cu două camere - 39.500 euro
• Apartament cu trei camere - 50.000 euro

Amatorii de vile în zona de sud a Capitalei vor descoperi cu bucurie oferte pornind de la 45.000 euro (în comuna Berceni), iar cei care caută loturi de teren vor găsi oferte pornind de la 56 euro/mp.

O noutate în ceea ce priveşte târgurile imobiliare este prezentarea pieţei apartamentelor construite până în anul 1990, aşa-zisele „apartamente vechi". Prezentarea va fi structurată pe zone, categorii, infrastructură şi facilităţi, fiind făcută de agenţia Premier.

Case eco la comandă

Nici nordul Capitalei nu se lasă mai prejos. Avalon Residence va prezenta oferta de case Ozone, care au la bază o tehnologie modernă, ecologică - cea a panourilor structurale izolate. Beneficiile acestei tehnologii inovatoare avantajează atât utilizatorul final, cât şi mediul înconjurător.

Durata de viaţă a construcţiilor ecologice este mai mare decât cea a construcţiilor clasice, ajungând la 60 de ani. Panourile structurale izolate simplifică procesul de construcţie, deoarece înlocuiesc trei mari componente: sistemul structual, armătura şi izolaţia, materialele fiind reciclabile în proporţie de 65%.

Pentru cei interesaţi, constructorul oferă soluţii integrate de construcţie în baza acestui sistem.

 

12 July 2011