Timp de o lună, IMOPEDIA.ro a sărbătorit agentul imobiliar. Din 15 aprilie, pe un site special dedicat agentului, am discutat despre cele mai aprinse teme imobiliare. Acum, a venit momentul pentru un eveniment care va încununa ultimele patru săptămâni petrecute împreună. A venit momentul Galei Agentului Imobiliar. Mâine, 15 mai 2011, vă aşteptăm să sărbătorim împreună Ziua Agentului Imobiliar.

24734-gala_agentului_imobiliar.jpgGala Agentului Imobiliar este un eveniment informal, la care vom putea continua discuţiile din online. De data aceasta însă, totul se va petrece într-un cadru mai cald decât cel virtual. Ca şi la ediţia trecută, am ales să sărbătorim agentul imobiliar într-un cadru premium: Hotelul Intercontinental.

Invitaţii pe care i-am ales sunt pe măsură. Nu vă dezvăluim mai mult, vă dăm doar câteva indicii, pe care sperăm să le descoperiţi cu plăcere. Unul dintre cei care au răspuns invitaţiei noastre este Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu. Acestuia i se vor alătura oameni din industrie, precum şi traineri care va vor capta atenţia pe durata întregii zile. Nu ne vom opri aici, vom continua cu o serie de momente speciale, cu un invitat surpriză de marcă şi o atmosferă relaxată. Cei care au ales deja să participe, vor putea urmări o întreagă desfăşurare de forţe, atât la nivel profesional, cât şi pe linie de entertainment.

Vă aşteptăm mâine, 15 mai 2011, să sărbătorim împreună agentul imobiliar. şi nu uitaţi: ÎMPREUNĂ FACEM DIFERENȚA!

CITEȘTE ȘI Ziua Agentului Imobiliar, trei ani de istorie

 

14 May 2012