1 şi 8 martie sunt ocazii numai bune pentru a pleca într-o scurtă excursie alături de persoana iubită. O alegere inspirată şi la îndemână din punct de vedere financiar o reprezintă un week-end pe litoralul bulgăresc, la Nisipurile de Aur. E drept, nu veţi face plajă şi baie în mare, dar cu siguranţă vă veţi relaxa. Bookandtravel.ro vă pune la dispoziţie un sejur de două nopţi la un hotel de trei stele, la preţuri care pornesc de la 36 de euro de persoană, cu demipensiune.

16628-principala.jpgAceia dintre dumneavoastră care doresc ceva mai special, ar trebui să aleagă ca destinaţie Oraşul Îndrăgostiţilor. Agenţia de turism Z Tour vă oferă ocazia să plecaţi într-o excursie de trei zile la Paris în perioada 6-9 martie. Preţurile pornesc de la 199 de euro de persoană şi includ transportul cu avionul, taxele de aeroport şi cazarea. În cazul în care vreţi să aveţi şi micul-dejun asigurat, preţul porneşte de la 219 euro.

Sri Lanka, perla Oceanului Indian, este o destinaţie pe care ar trebui să o aveţi în vedere dacă intenţionaţi să vă luaţi mai multe zile libere în luna martie. Agenţia de turism Invenio vă propune o excursie de 12 nopţi, în perioada 4-17 martie. Preţurile, care includ transportul cu avionul, taxele de aeroport, cazarea şi masa, pornesc de la 1139 de euro/persoană cu demipensiune la un hotel de trei stele şi ajung la 1677 de euro/persoană în cazul unui hotel de cinci stele.

Nici ofertele din ţară pentru perioada 1-8 martie nu sunt de neglijat. Agenţia de turism Discovery are o ofertă specială: o noapte la un hotel de patru stele din Predeal şi cina de 8 martie cu program special pentru suma de 190 de lei. Interesantă este şi propunerea Passpartout Travel, care vă invită să petreceţi trei zile la o pensiune de trei margarete din Bazna. Tariful este de 280 de lei/persoană şi include cazarea şi masa. Pe perioada şederii, oaspeţii au acces la saună şi la tir cu arcul.



26 February 2011