Omilos Group a semnat 5 noi contracte de închiriere pentru prima fază operaţională ERA Shopping Park, la o săptămână după ce a anunţat deschiderea Mall-ului în toamnă şi şi-a asigurat un important retailer de modă internaţional - Sprider Stores.

16596-134112maxim.jpg"Îmi face plăcere să anunţ contractarea a peste 1.000 mp în care vor fi prezenţi 5 chiriaşi semnificativi pentru centrul comercial. Noile magazine vin să consolideze mixul de chiriaşi în zona de fashion şi în segmentul de food. Săptămâna viitoare inaugurăm două magazine în care vor fi prezenţi cei mai buni producători bihoreni de delicatese tradiţionale. În martie deschidem odată cu Sprider Stores încă două magazine noi din zona de fashion. În plus, suntem în negocieri avansate cu alţi chiriaşi, care vor fi anunţaţi în curând", a afirmat Graham Kilbane, CEO Omilos Group, într-un comunicat remis ieri redacţiei.

Săptămâna viitoare se deschid, vizavi de hipermarketul Carrefour, magazinele de produse tradiţionale româneşti - Florava şi Târgul Ţăranului; ele vor îmbia vizitatorii cu delicatese naturale, proaspete, venite direct de la producătorii bihoreni.

ERA Shopping Park ajunge astfel la un grad de ocupare de 90% al primei faze operaţionale. "Noile magazine vin să întărească oferta existentă susţinută de galeria comercială ancorată de Carrefour, Bricostore şi Altex Megastore. Odată cu livrarea celei de-a doua faze operaţionale şi în urma unei investitiţii totale de 80 milioane de euro, ERA Shopping Park va deveni cea mai mare destinaţie de cumpărături din Oradea", se mai arată în comunicatul companiei.

Cu peste 70 de magazine în ofertă, Mall-ul este programat pentru deschidere în toamna lui 2011. ERA Shopping Park este cel mai mare proiect comercial dezvoltat în Oradea, la finalizarea sa urmând să beneficieze de o suprafaţă construită de aproximativ 78.000 mp cu o suprafaţă închiriabilă de 62.500 mp. Parcarea exterioară oferă peste 2.000 locuri.


Sursa

24 February 2011