Sucursala locala a Companiei 3M, providerul american de tehnologii diversificate si-a reinnoit in luna decembrie a anului trecut contractul pentru spatiul pe care il detine in Bucharest Business Park (BBP).

15972-bucharestbucharestbucharestbusinesspark1.jpgOdata cu semnarea noului contract, 3M si-a extins suprafata inchiriata, ajungand la un spatiu de 1.300 mp. Trazanctia a fost realizata cu suportul The Advisers/ Knight Frank, care a fost numita din vara acestui an reprezentant exclusiv al 3M in vederea consilierii pe probleme imobiliare.

Incepand din 2006, 3M a inchiriat 1.000 de mp in corpul D al parcului de birouri detinut de fondul austriac de investitii CA IMMO, iar noul contract a fost semnat tot pentru o perioada de 5 ani.

***

“Spatiul inchiriat in Bucharest Business Park corespunde standardelor internationale trasate de Compania 3M in ceea ce priveste dotarea cu echipamente si tehnologii moderne, asigurarea unui climat de lucru sanatos, siguranta si securitate, vizibilitate, bine pozitionat din punct de vedere al accesului, atat pentru angajati cat si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri,” spune Andrei Holban, Director General 3M Romania.

***

“Din 2009, echipa noastra a fost implicata direct sau indirect la incheierea majoritatii dealurilor din acest parc de cladiri de afaceri. Experienta cu BBP ne-a dovedit  ca o data ce chiriasii au ales acest loc, in momentul incetarii contractelor initiale, au preferat sa isi reinnoiasca contractele de inchiriere, ceea ce arata ca au fost multumiti, atat de caracteristicile tehnice ale cladirii, cat si de calitatea serviciilor oferite”, a declarat Horatiu Florescu, presedinte si CEO The Advisers/ Knight Frank.

***

3M Romania, filiala Companiei 3M din 1998, furnizează produse şi servicii care contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii din această ţară. Iniţiativele 3M Romania se referă la transfer de tehnologii destinate creşterii calităţii produselor şi eficienţei proceselor tehnologice, educaţie, îngrijirea sănătăţii, stomatologie, igiena şi securitatea muncii, protecţia şi siguranţa mediului, transporturi şi siguranţă publică, sectorul electric, al telecomunicaţiilor, industrie şi consumatori. Până în prezent, 3M Romania a introdus pe piaţă peste 10.000 de produse, inclusiv produse destinate în mod specific cerinţelor unice ale pieţei din România.  Compania acţionează ca un incubator de afaceri, identificând parteneri de înaltă calitate, furnizându-le cunoştinţe şi produse de specialitate legate de piaţă şi de afaceri, atât în formă finită cât şi semifinită, împreună cu facilităţile financiare şi investiţiile necesare înfiinţării şi dezvoltării afacerilor locale, în primul rând sub formă de echipamente de bază pentru operaţiile de conversie. Angajaţii companiei sunt profesionişti de înaltă specializare, toţi de naţionalitate română, numărul acestora crescând an de an.  La finele anului 2009, 3M Romania a avut o cifra de afaceri de peste 145 milioane lei si un profit net de 20.54 milioane lei. Mărci create:  3MTM, Scotch®, Post-it®, Scotch-Brite®, ScotchgardTM, FiltreteTM, ScotchprintTM, CommandTM, NexcareTM, VikuityTM.

***

Dezvoltat de Portland Trust si achizitionat in 2005 de catre fondul de investitii austriac CA Immo, Bucharest Business Park (BBP) cuprinde 24.000 mp spatii birouri de clasa A. Business park-ul este pozitionat strategic, in apropiere de Piata Victoriei, beneficiind de acces facil si rapid din toate zonele Bucurestiului. Printre chiriasii BBP se numara BAT, NNDKP, TNT, Heberger, Romsys, MSD, Western Union, IBM si Coca-Cola.

***

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati:
Sheila Giafer – Marketing manager The Advisers/ Knight Frank
+40 765 602 807;
[email protected]

 

11 January 2011