Vrei să-i faci o surpriză jumătăţii tale de ziua îndrăgostiţilor? Fie că sărbătoreşti Valentine's Day sau Dragobetele, ai ocazia să cumperi bilete de avion dus-întors pentru două persoane cu doar 289 de euro.

16431-budapesta_83856.jpgDacă pleci din Bucureşti poţi alege ca destinaţie unul dintre următoaele oraşe: Amsterdam, Paris, Londra, Lyon, Frankfurt, Budapesta, Roma, Barcelona, Viena, Valencia, Atena, Munchen, Larnaca, Salonic, Istanbul, Zurich, Riga şi Madrid. În cazul în care pleci din Cluj, ai trei variante - Viena, Madrid sau Frankfurt, în timp ce sibienii au la dispoziţie o singură destinaţie la preţ special - Munchen.

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să rezervi biletele până pe data de 24 februarie inclusiv şi să pleci în călătorie până pe 10 martie.

Ţi-ai făcut deja planuri pentru sărbătoarea iubirii? N-ar strica să te gândeşti la un cadou special pentru 1 şi 8 martie. Bătălia ofertelor a început deja, aşa că ai de unde alege.

Dacă nu ai la dispoziţie decât un week-end prelungit şi nu vrei să pierzi mult timp pe drum, poţi opta pentru o excursie la Budapesta. Preţul porneşte de la 165 de euro de persoană şi include drumul cu avionul dus-întors (cu toate taxele incluse), trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele şi mic-dejun. Oferta aparţine agenţiei de turism Perfect Tour, iar zilele de plecare sunt 10 şi 24 martie 2011.

Vrei să-ţi impresionezi iubita/iubitul? Mergi de mărţişor în Oraşul îndrăgostiţilor. Dacris Travel îţi oferă un preţ special: 255 de euro de persoană pentru un sejur de trei zile (4-7 martie) la Paris. Preţul include zborul dus-întors cu toate taxele incluse cu o companie low-cost şi trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele cu mic-dejun inclus.


12 February 2011