176 de apartamente noi in zona de nord
Cotidianul - 30.10.2006
 

apartamente noi in zona gara de NordFerco Investments SA va investi 35 de milioane de euro intr-un cartier rezidential de blocuri compus din 176 de apartamente, in Capitala. Ansamblul rezidential va fi denumit Liziera si va cuprinde patru blocuri cu nume de copaci: Stejar, Paltin, Arin si Frasin. Cartierul va fi amplasat pe soseaua Pipera-Tunari, in apropierea gradinii zoologice, si urmeaza sa fie finalizat in 2008. Ansamblul se intinde pe 52.000 de metri patrati.

Trei blocuri vor fi compuse din subsol, parter si sapte etaje. Cel de-al patrulea imobil va fi ceva mai inalt, adica va fi dispus cu subsol, parter plus 10 etaje. „Ferco Investments face parte dintr-un grup american cu activitati in domeniul rezidential din Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Canada, India si Ungaria“, informeaza specialistii companiei CB Richard Ellis, agentul exclusiv al proiectului. Cele 176 de apartamente vor fi construite astfel: 48 de apartamente cu un dormitor, 102 apartamente cu doua dormitoare, 16 apartamente cu trei dormitoare, noua duplexuri cu trei dormitoare si un apartament penthouse.

„Liziera va fi un cartier care ofera locuitorilor sai toate ingredientele unei vieti mai frumoase si mai placute. Comunitatea este construita respectind fiecare individ si protejind dreptul fiecaruia la intimitate“, mai arata CB Richard Ellis. Complexul va dispune si de o parcare subterana, cu o capacitate de 267 de locuri, si de un centru comercial propriu supravegheat video, un club de fitness si spatii de joaca pentru copii, amenajate inteligent. Printre finisajele moderne pe care le-a prevazut dezvoltatorul se numara timplaria din aluminiu, usa de la intrare in apartament securizata, parchet stratificat in camere etc.

Citeste articolul integral in Cotidianul

Cotidianul
 

30 octombrie 2006