Circa 10.000 de oferte de vânzare pentru apartamente vechi şi noi vor fi disponibile la târgul imobiliar tIMOn, care se va desfăşura la jumătatea lunii aprilie în Bucureşti.

17425-apartamente-expozitie.jpgLa expoziţia care se va desfăşura între 14 şi 17 aprilie vor fi prezente peste 100 de companii, respectiv 50 de brokeri imobiliari, pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, conform organizatorilor târgului.

"Târgul va reuni în această primavară doritorii de locuinţe cu ofertanţii, principalii jucători din real-estate - dezvoltatori, furnizori de soluţii sau brokeri şi mediul de business care dă trendul mişcărilor în intreaga economie: investitori, bancheri, consultanţi, arhitecţi, presă, avocatură de business sau resurse umane. Dezvoltatorii participanţi, împreună cu 50 de brokeri, vor totaliza o ofertă de peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi. Sunt cele mai multe locuinţe finalizate scoase la vânzare în cadrul unui târg imobiliar organizat în România", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Totodata, în cadrul acestei ediţii, se va desfăşura şi un târg de joburi în domeniul imobiliar şi, de asemenea, o expoziţie de decoraţiuni interioare care va reuni producători şi importatori din domeniul mobilei, finisajelor şi decoraţiunilor.

Printre companiile imobiliare prezente la târg se numără Adama, Be Igloo, ABI, Real Time, Metropolis Residence, City Dreams, Vision House, Obor Towers, City Lights Pipera, Fundeni

Residence, The Concept, Expert Construct, Victoria Consult, Lac de Nuferi, GTC, Impact SA sau Cosmopolis.


Sursa

7 April 2011