Vrei să pleci undeva de 1 Mai, dar n-ai găsit nicio ofertă pe care să ţi-o poţi permite deşi cauţi de săptămâni întregi? Ei bine, soluţia ta stă în ofertele last minute pe care agenţiile de turism le fac pe ultima sută de metri pentru a completa locurile rămase libere în excursiile pe care le organizează.

Aşadar, fă-ţi bagajele. E important, pentru că avionul sau autocarul tău ar putea pleca chiar astăzi sau mâine. Iar acum să aruncăm împreună un ochi pe ofertele last minute.

Dacă nu vrei să pleci foarte departe şi nici nu ai multe zile libere, poţi alege Bulgaria. O minivacanţă de două nopţi de astazi pana pe 1 mai, all inclusive la hotelul Victoria Palace din staţiunea Sunny Beach nu te costă decât 41 de euro. Detalii găseşti pe www.virgintours.ro.

Poţi pleca chiar mâine? Nu de alta, dar ar fi păcat să ratezi aşa o ofertă... Două nopţi la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, la un hotel de patru stele cu mic dejun inclus te costă acum 20 de euro. Vezi exact ce şi cum pe www.nefertiti-travel.ro.

Ai la dispoziţie o săptămână pentru a sărbători ziua muncii? Atunci te poţi răsfăţa cu o călătorie în Creta. Plăteşti 99 de euro (plus 95 de euro taxă de aeroport) şi beneficiezi de transport cu avionul dus-întors şi cazare la Hotel Zervas. Cei interesaţi trebuie să se grăbească. Nu mai sunt decât zece locuri libere, iar avionul decolează sâmbătă. Alte informaţii utile găseşti pe www.mtmtravel.ro.

Visezi la o destinaţie exotică? Atunci trebuie să te mişti repede. 8 zile în Republica Dominicană, la Punta Cana, la un hotel de patru stele în regim all inclusive te costă 695 de euro. Dar trebuie să te grăbeşti! Plecarea are loc mâine şi nu mai sunt decât opt locuri. Detalii pe www.uniquetravel.ro.

Ţi-ai dorit dintotdeauna să mergi în Egipt? Acesta e momentul tău! Pentru că acum, o vacanţă de opt zile la Sharm El Sheikh costă 190 de euro. În această sumă sunt incluse transportul cu avionul şi cazarea la un hotel de trei stele. Pentru rezervări trebuie să contactezi agenţia Holidays Tour.

O altă destinaţie numai bună pentru a celebra ziua muncii este Turcia. Mai exact, Alanya. Aici, un sejur de şapte nopţi ultra all inclusive la un hotel de cinci stele plus transportul cu avionul te costă 239 de euro. Mai multe informaţii afli pe www.estellatour.ro.

Ce zici de 1 mai la Disneyland, în Paris? Trei nopţi de cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus şi transport cu avionul te costă 270 de euro (plus 95 de euro taxe de aeroport). Detaliile le afli de la agenţia Romtravel.

Te-ai hotărât? Trebuie să te grăbeşti. Locurile sunt limitate, iar preţurile - de excepţie. Noi îţi urăm vacanţă plăcută!



29 April 2010