Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, le pune la dispoziție celor mici o întreagă suită de instrumente cu ajutorul cărora pot construi obiecte creative, în cadrul unor ateliere găzduite  sâmbătă, 4 iunie, în magazinele sale din București, Brașov, Timișoara și Sibiu.

40321-ziua_copilului_1.jpg”În fiecare an, ne propunem să sărbătorim într-o manieră inedită Ziua Copilului în magazinele noastre, încurajându-i pe cei mici să construiască obiecte într-o atmosferă colorată, plină de inspirație la tot pasul. Am observat de-a lungul timpului că aceste ateliere le trezesc copiilor interesul pentru meșterit”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Astfel, Ziua Copilului a devenit o tradiție la Hornbach, fiind programate și anul acesta activități educative și distractive, legate de bricolaj, pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 4 iunie. Evenimentele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și sunt gratuite.

Practic, în fiecare magazin va avea loc, în intervalul orar 10 – 12, un atelier în care copiii vor învăța să decoreze și să personalizeze o pușculiță sub formă de căsuță, sub îndrumarea coordonatorilor dedicați, participarea fiind pe bază de înscriere. După amiază, în intervalul orar 12 – 17, vor avea loc activități libere, în care copiii vor desena și picta planșe cu personaje îndrăgite. Pentru aceste activități nu este necesară înscrierea prealabilă.

La sfârșitul atelierelor, copiii vor primi câte o diplomă de meșter priceput, o cutie cu creioane cerate personalizată cu logo-ul Hornbach și un card cadou în valoare de 40 lei, pentru ca aceștia să își poată alege din magazin obiecte cu care să își echipeze propriul lor atelier de bricolaj de acasă.

Pentru mai multe informații despre Ziua Copilului la Hornbach vizitați . Înscrierile se fac la adresa de email [email protected] sau la telefon 0747.020.134.

# # #

 

Despre Hornbach România

HORNBACH  este o companie multinațională, de familie, care a înregistrat în exercițiul  financiar  2015/2016 (data bilanțului: 29 februarie) o cifră de afaceri   (netă)  de  peste 3,755 miliarde de Euro, în creștere cu peste 5% comparativ cu perioada anterioară.

Fondată   în  anul  1877,  HORNBACH  este  singura  companie  din  domeniul construcțiilor  și  grădinăritului  care  se poate mândri cu o istorie de 5 generații.  În  acest  moment,  concernul  deține  154 de magazine mixte de materiale  de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria,  Olanda,  Luxemburg, Elveția, Cehia, Slovacia, Suedia și România), dintre care 6 în România (București  Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).

Conceptul  comercial  și  gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea  proiectelor  clienților.  HORNBACH garantează acestora prețuri mereu  mici,  fiind  lider  de  piață  pe acest segment. În plus, calitatea excelentă  a  consultanței  și  a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente.

Prin  pionierat,  ca  de  exemplu  deschiderea  primului  magazin  mixt  de materiale  de  construcție  și  articole  de  grădinărit (1968), a primului megastore  (1980)  și  a  primului  magazin  de materiale de construcții cu conceptul  drive-in  (2003),  HORNBACH  își  dovedește  în permanență forța inovatoare.  De  decenii,  HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest    moment   având  peste   17.000  de  angajați  care  contribuie  la succesul companiei.

# # #

1 June 2016