Zona Zona Blejoi

In zona de nord a orasului Ploiesti, s-a ridicat ansamblul Roua Residence, unde traieste astazi o comunitate de 40 de familii.

Culorile vesele ale caselor, spatiile verzi si gradinile viu colorate fac din ansamblul Roua Residence caminul ideal pentru orice familie. Fie ca esti la inceput de drum sau iti doresti mai mult spatiu si confort pentru ai tai, Roua are solutii de locuire adaptate nevoilor tale. Lasa grijile la intrare si regaseste bucuria de a te intoarce acasa!
 

Ultimele vile sunt scoase acum la vanzare. Te asteptam la showroom sa vezi care e pe gustul tau!

Oferta

Vile in rate la dezvoltator pe 10 ani

Pentru cei care nu mai pot accesa un credit bancar am gandit un produs special, vile in rate la dezvoltator pe o perioada de 10 ani.

Cu un avans de 25%, platesti o rata lunara de 605 EUR + TVA, urmand ca in 10 ani sa finalizezi achizitia.

Intreba consultantul de programul Max Avantaj!

Localizare

Cartierul este construit la Nord de Ploiesti, in apropierea Spitalului Judetean. Proiectul fost gandit in asa fel incat lasa in urma agitatia si poluarea orasului pentru ca tu sa te bucuri de liniste si aer curat.

In acelasi timp insa, are bune conexiuni cu Ploiestiul si nu iti va lua mai mult de 15 minute sa ajungi la birou. Zona comerciala este foarte aproape si ai numeroase magazine de unde poti face aprovizionarea la doar 10 minute distanta.

Locuinte

Ultimele vile sunt scoase acum la vanzare. Cu suprafete de peste 100 mp si teren suplimentar ce ajunge pana la 200 mp, locuintele raspund unei palete largi de nevoi.

Vilele tip Mara imbina costurile reduse cu avantajele locuirii intr-un ansamblu rezidential.

Vilele tip Ilinca pot fi achizitionate fie complet finisate, la cheie, sau nefinisate, caz in care se plateste un pret redus.

Vila tip Agata - este destinata celor care pun accent pe un confort sporit prin dimensiunile generoase ale locuintei.

Solutii de locuire

Ai numeroase solutii de locuire, adaptate venitului tau si al familiei tale.

HOME UPGRADE Daca ai o locuinta veche si iti doresti sa te muti intr-o casa noua si spatioasa, aceasta este solutia ta. Te ajutam sa vinzi apartamentul vechi, pentru a plati avansul noii case, iar diferenta o achiti prin rate direct la dezvoltator in 10 ani.

TEN Cel mai mic avans, cele mai bune conditii din piata. Platesti doar 10% avans, te muti in 48 de ore si achiti apoi rate direct la dezvoltator calculate in functie de venitul tau.

CASA AVANTAJ 2010 Stai pe ganduri? Nu stii exact in ce sa investesti acum cand, pe fondul crizei, pretul automobilelor si al locuintelor a ajuns la un prag minim? O locuinta inseamna o investitie. Cu banii pe care ii aveai pregatiti pentru achizitia unei masini te poti muta in casa ta noua. Achiti un avans in 2010 si ai suficient timp pana in 2011 sa te hotarasti cum vei achita diferenta.

Daca nici una nu corespunde cu planurile tale intreaba consultantul Roua despre alte programe de finantare

De ce Roua?

  • Ansamblul rezidential Roua, amplasat la nord de Ploiesti, este deja finalizat, te poti muta imediat!
  • Zona comerciala a Ploiestiului cu hypermarket-ul Carrefour, magazinele Bricostore, Metro, Real, farmacie, banca si numeroase alte magazine - este la doar 10 minute distanta.
  • Te alaturi unei COMUNITATI de 40 de familii care au inceput deja o noua viata aici.
  • Beneficiezi de toate facilitatile unui CARTIER MODERN: spatii verzi, aer curat si liniste!

Despre Impact

Incepand din anul 1996, compania IMPACT este listata la Bursa de Valori Bucuresti si este una dintre cele mai active societati din Romania in domeniul imobiliar.Pe parcursul celor 17 ani de existenta, compania IMPACT a inregistrat numeroase succese: 16 ansambluri rezidentiale, peste 1800 de unitati livrate la standarde de calitate occidentala, peste 100 de distinctii obtinute, extindere la scara nationala - Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti, Cluj. Impact garanteaza calitatea lucrarilor sale prin certificarea ISO 9001 detinuta si prin expertiza sa de 17 ani in domeniu. Mai multe detalii pe site-ul www.impactsa.ro