Zona Zona Mihai Bravu si Vitan
Imobile Imobile 53
An predare An predare 2010
Suprafețe Suprafețe 51.35mp - 103mp

Prin proiectul RIN Grand Residence, Domus Stil prezinta, în premiera pentru piata imobiliara din România, conceptul de apartamente “All Inclusive”.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 21651.35m2
Apartament 22267.7m2
Apartament 315103m2

Descriere RIN GRAND RESIDENCE

Altfel spus, va propunem sa traiti o perpetua vacanta în propria casa. De la facilitatile specifice unui complex hotelier de patru stele, aflate la dispozitia dumneavoastra, pâna la facilitati special create pentru locuitorii noului complex imobiliar, dorim sa va transmitem zilnic urarea “Bine ai venit, ACASA!”.

Veţi putea beneficia de unul dintre cele mai moderne centre SPA din România, de servicii de curăţenie, spălătorie, restaurant, spaţii comerciale sau sală de cinema, sală de jocuri pentru copii, cafenea & librărie, parcare supraetajată şi săli de biliard sau ping-pong, toate reunite în conceptul “All Inclusive”

FACILITATI

Wellness Center

RIN Grand Residence le oferă viitorilor proprietari posibilitatea de a beneficia de toate serviciile celui mai modern şi mai luxos centru SPA din Bucureşti: BodyArt Wellness Center.
 

Pentru a fi în formă întreaga zi, centrul SPA îţi pune la dispoziţie o varietate de servicii şi facilităţi într-o oază de linişte şi de lucru a corpului şi a minţii.
 

Aici vă aşteaptă una dintre cele mai mari piscine indoor din Bucureşti, dar şi unii dintre cei mai buni antrenori şi specialişti în întreţinere corporală. Aveţi de ales între 60 de posturi de lucru simultan, spinning sau aerobic. Saună uscată şi umedă, precum şi sesiunile de masaj te vor ajuta să închei o zi de muncă în cel  mai plăcut mod cu putinţă şi să-ţi revezi familia cu zâmbetul pe buze, încărcat cu energie pozitivă. Vei simţi diferenţa…

Food Court

Ai invitaţi şi nu vrei să-ţi dai bucătăria peste cap? Sau, pur şi simplu, simţi că este momentul să-ţi inviţi partenera la o cină romantică? Nimic mai simplu… Şi nici măcar nu trebuie să-ţi mai iei geaca şi să te pregăteşti de drum.

Cobori din apartamentul tău la unul dintre restaurantele aflate… la tine acasă.

Fie că optezi pentru atmosfera romantică oferită de Boema, unde cei mai buni bucătari din Bucureşti te aşteaptă să-ţi desfete simţurile cu preparate rafinate, sau alegi atmosfera tradiţională de la Stars, unde cele mai bune preparate tradiţionale te aşteaptă gătite ca la mama acasă, rezultatul va fi o seară de neuitat.
După o masă bună, posibilitatea de a te relaxa în faţa unui cocktail, obligatoriu asezonat cu o muzică bună, este la doi paşi de tine.

Security & Indoor Parking

Beneficiind de monitorizare 24/24h a agenţilor de pază şi de o supraveghere video permanentă a spaţiilor comune, locuinţa ta nici măcar nu mai are nevoie de yală la uşa de la intrare.

În plus, cele peste 700 de locuri aflate exclusiv în parcarea supraetajată ce comunică direct cu locuinţa ta te vor face să uiţi de gerul dimineţii în care pornirea maşinii este o corvoadă sau de zilele fierbinţi ale verii în care ai impresia că nu-ţi poţi ţine mâna pe volan.