An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 63,80 mp - 120,30 mp
Pret Pret 105.600 - 198.490 Euro

Descriere Rezidential Garden

Locul în care îţi regăseşti echilibru, casă care îţi oferă liniştea şi împlinirea de care ai nevoie.

Ansamblul Rezidenţial Garden Siseşti este conceput pentru locuitorii care preferă confortul apartamentului cu beneficiile unei case, care pun preţ pe spaţiile libere, în natură şi intimitate.

Clădirea de dimensiuni reduse, cu 2 nivele şi un al 3-lea retras, se încadrează perfect în arhitectura vilelor deosebite ce înconjoară proiectul, asigurând locuitorii de faptul că nici o altă clădire nu va putea estompa din priveliştea, lumina şi arhitectura Rezidenţial Garden Siseşti.

Arhitectura deosebită, finisajele de înaltă calitate, responsabilitatea unei construcţii realizate la cele mai înalte standarde de siguranţă şi spaţiile comune extrem de generoase, îmbogăţite de aranjamentele peisagistice, parcul cu foişor şi grătar, loc de joacă şi aparate pentru antrenamente fizicem compun un ansamblu unic.

Locuitorii ansamblului beneficiază atât de loc de parcare suprateran, cât şi în formulă extinsă, de două locuri, subteran.

Clădirea este retrasă de la Şoseaua Ghe.Ionescu Siseşti (130ml) pe un drum proprietate privată, conferind linişte şi siguranţă unui spaţiu privat.

Finisajele ce au un design şi o calitate deosebită, întregesc unicitatea acestui ansamblu exclusivist.

Localizare

Sos. Gheorghe Ionescu, Bucuresti

Ești interesat?