An predare An predare August 2022
NR camere NR camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 38 mp - 84 mp
Pret Pret 51.600 - 109.800 Euro

Descriere Regnum Residence

Când am proiectat Regnum Residence, am pornit de la o idee inedită: cum ar fi ca proprietarul unui apartament să trăiască în fiecare zi ca într-un regim hotelier all-inclusive? Acest concept ne-a inspirat să implementăm facilităţi precum jacuzzi pe acoperiş, piscină privată, sală de fitness şi spa sau loc de joacă pentru copii.

Până şi alegerea locaţiei a fost inspirată de acest concept.

Zona Fundeni este liniştită, perfectă pentru momente de odihnă şi relaxare pentru tine şi familia ta. În acelaşi timp, te afli aproape de tot atâtea puncte de interes precum te-ai afla dacă ai locui în centrul oraşului. Imaginează-ţi: un stil de viaţă dinamic, doar că fără stres, aglomeraţie sau zgomot.

Cele 3 clădiri însumează în total 300 de apartamente şi se remarcă prin funcţionalitate şi calitatea finisajelor utilizate, ca tu să ai parte de aceleaşi standarde înalte atât în exteriorul complexului, cât şi în interiorul său. Suntem de părere că o locuinţă adevărată este locul în care abia aştepţi să ajungi de drag, nu de nevoie.

Te invităm la Regnum Residence de drag.

Situat in zona rezidenţială Fundeni, în apropierea complexului comercial Dragonul Rosu, ansamblul Regnum Residence este un complex rezidential privat cu acces securizat.

Împrejurimi

Imaginează-ţi o locuinţă într-o locaţie liniştită, dar cu toate nevoile pe care ţi le-ar satisface centrul oraşului. Te afli aproape de toate punctele de interes importante pentru tine şi, în acelaşi timp, profiţi de linişte şi de o zonă ferită de zgomotul traficului. Iar transportul local este gratuit. Cum am mai spus, la Regnum Residence nu există compromisuri.

Facilităţi Regnum Residence & Spa

Piscină privată şi jacuzzi - o piscină generoasă şi jacuzzi, ce se vor transforma într-o oază de relaxare, pentru un final de zi încărcat cu energie bună.

Terasă lounge cu piscină şi jacuzzi - Acoperişul primei clădiri va fi destinat 100% relaxării! Terasa de peste 1300 mp va fi amenajată cu sundeck, jacuzzi, piscină şi duşuri, dar şi cu foişoare barbeque pentru ca tu şi familia ta să vă bucuraţi de momente de vacanţă, direct acasă.

Balcon spaţios - Bucură-te de cafeaua aromată de dimineaţă pe balconul locuinţei. Cu o lăţime de 1.90m şi 5m lungime, balconul are ieşire din living şi din bucătărie, dar dispunem şi de balcoane cu ieşire din living, bucătarie şi dormitor.

Spaţiu verde întins pe o suprafaţă de 5000mp - Într-o lume perfectă, spaţiul verde ce împânzeşte ansamblul rezidenţial în care locuieşti este proaspăt şi mereu îngrijit. Aşa arată lumea perfectă la Regnum Residence. În plus, pastrăm un spaţiu de 16m între blocuri, tocmai pentru că respectăm dreptul la intimitate.

Loc de joacă pentru copii - Un loc de joacă în faţa blocului contribuie nu doar la siguranţa celor mici, dar creează şi o adevarată comunitate, în care familiile celor mici se pot aduna, pentru socializare şi pentru a-i supraveghea.

Locuri de parcare - Ştim cât de importanţi sunt prietenii, aşa că iţi punem la dispoziţie locuri de parcare generoase, disponibile nu doar pentru cele 300 de apartamente, dar şi pentru vizitatori.

Sală fitness & Spa - Pentru a te menţine în formă, te invităm la sala de fitness dotată cu echipamente şi aparate de ultima generaţie.

Sistem de supraveghere - Ansamblul dispune de sistem de supraveghere şi pază.

Arhitectură şi design - Stilul arhitectural modern şi aerisit invită la o ambianţă rafinată şi degajată. Designul creativ dă o notă unică întregului peisaj, iar acoperişul ingenios, pe care am amplasat piscina privată şi jacuzzi, va juca un rol important în acele momente în care tot ce contează este relaxarea şi răsfăţul.

Materiale şi finisaje interior

*Finisaje la alegere din gamele selectate
- Placări ceramice premium;
- Parchet trafic intens;
- Obiecte sanitare Ideal Standard gama premium;
- Centrală termică individuală în condensaţie;
- Tâmplărie PVC Salamander cu rulouri şi plase de ţânţari;
- Lift rapid de 7 persoane, marca Schindler;
- Terase placate cu ceramică premium antiderapantă;
- Balustrade premium cu sticlă securizată;
- Încălzire în pardoseală.

Regnum Residence îţi pune la dispoziţie un complex format din 3 clădiri de câte 5 etaje şi un total de 300 de apartamente de 2 şi 3 camere din care poţi să alegi.

Mai mult decât atât, materialele şi finisajele sunt din cele mai alese, ca tu să te bucuri de confort premium şi de o atmosferă elegantă. Spaţiul şi compartimentarea bine gândite sunt punctele noastre forte când vine vorba de amenajarea interiorului.

Grăbeşte-te să îţi alegi apartamentul tău la preţ promoţional!
Garsoniere la 51.600 EUR (TVA inclus)
2 camere de la 77.600 EUR (TVA inclus)
3 camere de la 105.000 EUR (TVA inclus)

Modalităţi de plată:
Standard: în trei tranşe egale până la finalizare lucrărilor

Cu credit ipotecar: achitând un avans de 15-20%, iar restul de preţ prin credit. Clienţii Regnum au acces la cele mai bune oferte de credit de la brokerul Kiwi Finance fără costuri suplimentare.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Garii nr. 22, Bucuresti

Ești interesat?