An predare An predare 28.09.2010
Ilfov Vest Zona Ilfov Vest

- ap.2 cam supraf construite 55-63 mp pret = 48-50.000 euro
- ap.3 cam supraf construite 90-95 mp pret = 75.000 euro

 

Descriere Proiect Prelungirea Ghencea-Domnesti

Prin prezenta va facem cunoscuta oferta noastra privitoare la 30 de apartamente executate in doua imobile P+2+3r a cate 15 apartamente fiecare amplasate pe Sos.Bucuresti-Domnesti la no.22 bis.
Stadiul de executie in care se afla cele doua imobile la data de  21.oct 2008 este urmatorul:

imobil C2 - se afla la stadiu de finisaje interioare fiind terminte toate lucrarile ramanad rest de executat placaje ceramice si vopsitorii lavabile la interior .Termen finalizare 28.09.2010

imobil C3 - finalizat-din totalul de 15 apartamente mai sunt disponibile doar 6 .

 

DETALII TEHNICE

In masura in care este necesar se poate devansa termenul de predare cu 30 de zile la C2. Mai jos aveti o descriere d.p.d.v tehnic-constructiv a celor doua imobile .

Terenul este situat in Comuna Domnesti, nr.cad.1272/4 , are 965.10 mp, forma dreptunghiulara cu deschidere de 34.91m la drum de acces si adancime de 27.65ml.

- Terenul este liber de orice constructie si plantatie importanta (inalta).

IV.2. Regimul juridic:

Terenul este proprietatea d-lui Naiman Rudolf conform contractului de vanzare-cumparare autentificat sub nr. 34 din 12.01.2006 la Biroul Notarial Popa Petruta, cu adresa sector 1, strada Av. Alex.Serbanescu, nr. 33-35, bl. 20E, sc. 2, et. 1, ap. 26, Bucuresti.

 V.1. Regim economic:

Construire cladire apartamente de locuit regim de inaltime      parter+2etaje+3r, suprafata construita desfasurata = 1223mp + utilitati si imprejmuire teren.

V.2. Indicatori spatio-volumetrici propusi (ansamblu):

            * Procent de ocupare al terenului (P.O.T.) = 30.7 %

            * Coeficient de utilizare a terenului (C.U.T.) = 0.95

 Cladirea va contine cate trei apartamente pe parter,doua apartamente cu doua camere si un apartament cu trei camere si pe fiecare nivel, doua apartamente cu doua camere si doua apartamente tip studio.

Nivelul trei contine patru apartamente tip garsoniera. In cadrul apartamentelor, bucatariile vor fi deschise catre living. Pe teren vor fi prevazute 9 locuri de parcare pentru rezidenti, semiingropate si acoperite; si de asemenea vor fi prevazute 12 locuri de parcare pentru vizitatori.

 V.4. Sistemul constructiv

Cladirea va avea un sistem structural din cadre (stalpi si grinzi) de beton armat, realizate monolit. Planseele si fundatiile sunt de asemenea din  beton armat. Inchiderile sau realizat din zidarie  blocuri ceramice. Invelitoarea de tip terasa.

Cota ±0,00, de calcare a parterului, se afla cu 140cm mai sus decat cota terenului amenajat.

FINISAJE

V.5.1. Pereti, soclu

Peretii exteriori cladirii sunt placati integral cu placi de polistiren expandat de 10cm grosime, pentru asigurarea performantelor necesare din punct de vedere termotehnic. Placile au fost aplicate cu adeziv specific si dibluri si discuri de pvc pe un suport din tencuiala grund, pentru egalizarea neplaneitatii zidariei. Placile vor primi finisaj specific cu tencuiala armata cu plasa de fibra de sticla, solutie tip Baumit si zugraveala cu vopsele acrilice. La interior peretii vor fi tencuiti si zugraviti cu vopsele acrilice. Soclul cladirii se va finisa la fel ca intreaga cladire, inlocuindu-se polistirenul expandat cu polistiren extrudat.

Parapetele teraselor si balcoanelor se vor finisa spre exterior cu polistiren expandat si tencuiala tip baumit. Pe interior parapetele se vor tencui. La partea superioara se va realiza un glaf cu picurator spre interior.

 La interior peretii despartitori se vor realiza din gips carton (rezistent la umezeala la bai si bucatarii) pe structura metalica specifica si cu fonoabsorbtie vata minerala 10cm si se vor zugravi cu vopsele acrilice. Peretii de b.c.a se vor finisa interior cu gips carton pe structura metalica.

 V.5.2. Plafoane

Plafoanele vor fi finisate cu gips carton (rezistent la umezeala in bai si bucatarii) montat pe structura metalica. Deasemenea se va finisa prin zugravire cu vopsele acrilice.

 Se va realiza, dupa caz, la bucatarii si camere de zi, plafon suspendat.

Terasele peste spatii incalzite se vor termoizola cu polistiren extrudat, in functie de caz. Intradosurile de placa exterioare sub spatii incalzite se vor finisa cu 15cm polistiren expandat in sistem baumit.

V.5.3. Pardoseli

Pardoselile vor fi finisate cu parchet lamelar lipit si in camerele de zi si in dormitoare cu mocheta.

In holuri, bucatarii, bai si terase pardoselile vor fi finisate cu gresie ceramica. Pe zonele cu potential de udare (bai, terase) se prevede o hidroizolatie cu ciment hidroizolant. Baile si terasele vor avea pante de 1% pentru scurgerea apelor spre sifoanele de pardoseala, realizata cu ajutorul sapei de egalizare si panta. Pentru terase se va folosi gresie  ceramica de exterior.

 Pardoseala din casa scarii si de pe peronul de acces va fi din placi ceramica.

 Pardoselile se vor realiza in sistem dala flotanta, cu 4cm vata minerala rigida si sapa armata, de min. 4cm grosime, intre care se prevede o folie de polietilena.

V.5.4. Scari, balustrade

 Scara se va executa din beton armat sau prefabricate. Treptele vor fi placate cu placaj ceramic.

 Mana curenta de peste parapetele de la terase se va realiza din inox. Pe zonele cu parapet transparent, acesta se va realiza din policarbonat.

 V.5.5. Placari

Peretii bailor si ai bucatariei vor fi placati cu placi de faianta, lipite cu adeziv specific. In bai placarea se va executa pana la inaltimea de 2m, rotunjit la inaltimea reala a placilor. In bucatarie placarea se va executa pana la cota inferioara a mobilierului suspendat de bucatarie (2,20m).

 V.5.6. Tamplarie

Tamplaria exterioara va fi simpla, se va realiza din pvc  si va avea geam termopan cu protectie low-e. Sticla va avea un coeficient K sub 1,5wmpk. Tamplaria interioara va fi din lemn, intrarea principala cu usa metalica.

 

Dotari, echipamente

Cladirea se va racorda la reteaua de distributie a energiei electrice.

Incalzirea agentului termic, din apartamente se va face cu o centrala termica individuala plasata in bucatarii, cu functionare pe gaz metan, iar elementele de incalzire vor fi radiatoare din otel. Apa calda menajera va fi preparata de aceeasi centrala termica. Apa menajera se va asigura dintr-un foraj de 80 m adincime. Va fi intercalat si un vas tampon cu capacitate de 500l, pentru asigurarea debitului necesar.

V.4.  Categorie de importanta: C - normala

Risc de incendiu: mic

Grad de rezistenta la foc: III