An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 38 mp - 74 mp
Pret Pret 39.800 - 72.500 Euro

Descriere Platinum Residence Berceni

În imediata apropiere a Bld. Constantin Brâncoveanu, ansamblul rezidenţial din strada Dealul Cucului nr. 34-36, Platinum Residence, realizat cu simţ de răspundere, la un standard de calitate ridicat, îndeplineşte exigenţele în domeniu şi menţine valoarea investiţiei cumpărătorilor, pe termen lung.

Prezentare

Primul bloc din cadrul ansamblului Platinum Residence este finalizat şi există toată documentaţia necesară pentru vânzare, respectiv cadastru şi intabulare. Mutarea cumpărătorilor în apartamente este imediată.

Cel de al doilea bloc din cadrul ansamblului Platinum Residence are termen de predare luna septembrie 2021.

Chiar lângă ansamblu, există staţia de autobuz nr. 241, ce are ca destinaţie staţia de metrou Apărătorii Patriei (aflată la o distanţă de 7 minute).

Ansamblul este situat într-o zonă liniştită, ferită de aglomeraţia străzilor şi bulevardelor principale, în vecinătatea cărora se află. Ansamblul beneficiază de toate facilităţile urbane, strada pe care este situat fiind asfaltată (toate străzile din jur fiind, de asemenea, asfaltate), existând trotuare late, dotate cu stâlpi de protecţie, ce nu permit parcarea autoturismelor şi facilitează utilizarea trotuarelor în bune condiţii.

Ansamblul dispune de locuri de parcare.

Ansamblul Platinum Residence pune la dispoziţie apartamente de garsoniere şi apartamente de 2 şi 3 camere, având un regim de înălţime P+5E, toate blocurile fiind dotate cu lift marca Otis.

Apartamentele beneficiază de suprafeţe vitrate mari şi spaţii ample, fără constrângeri în mobilarea acestora.

Structura este realizată din cadre de beton armat, compartimentarea fiind realizată din cărămidă Porotherm 25 cm, pentru o bună izolare fonică şi termică. Izolaţia termică s-a creat prin placarea cu polistiren de 10 cm de înaltă densitate, Austrotherm EPS 80. Clădirea este acoperită cu ţiglă metalică, ce oferă o rezistenţă îndelungată şi înlătură problema infiltraţiilor de apă.

Unităţile locative se predau la stadiul complet finisat, la cheie, cu uşă metalică, centrală termică în condensaţie, calorifere, ferestre cu geam din termopan Rehau, obiecte sanitare în baie, gresie, faianţă, parchet şi uşi de interior. Finisajele sunt la alegere dintr-o gamă variată, pentru a oferi cumpărătorului posibilitatea de a-şi defini propria casă!

Ansamblul este branşat la canalizare şi apă curentă furnizate de Apanova, curent, gaze naturale, internet şi TV. Toate utilităţile sunt contorizate individual.

Raportul dintre suprafeţele apartamentelor şi preţul stabilit este extrem de convenabil, reprezentând chiar una dintre cele mai bune oferte existente pe piaţa ansamblurilor rezidenţiale în acest moment.

Pentru plata cash, se acordă discount.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Drumul Dealul Cucului nr. 36, București

Dezvoltator

Referitor la experienţa în domeniu a societăţii noastre, arătăm că am derulat mai multe proiecte până în prezent, după cum urmează:

- în Bucureşti: zona Barbu Văcărescu, zona Metrou Mihai Bravu, zona Titan, zona Iancului
- în oraşul Măgurele: zona centrală

Toate aceste proiecte au un nivel superior de calitate, clienţii fiind mulţumiţi de modul în care se prezintă apartamentele şi imobilele, în ansamblul lor, după câţiva ani de la data dării în folosinţă.

Ești interesat?