An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 - 5 camere
Suprafata Suprafata 38,45 mp - 175,20 mp
Pret Pret 96.244 - 350.698 Euro

Descriere Parcului20

Poziţionat în nordul Bucureştiului, în zona Expoziţiei, ansamblul Parcului20 oferă apartamente de foarte bună calitate, cu sistem smart home integrat. Localizarea proiectului, preţul apartamentelor şi calitatea construcţiei sunt aspecte care fac din Parcului20 o investiţie sigură şi bine plasată.

Ştim că într-o relaţie corectă dezvoltator - client ambele părţi trebuie să câştige, de aceea construim proiectul responsabil, pentru a-şi menţine valoarea în timp şi pentru a oferi o locuire de calitate.

Parcului20 include 485 de apartamente noi, realizate cu materiale şi soluţii de construcţii furnizate de companii puternice pe segmentul de piaţă pe care activează.

Proiectul este construit în două faze de dezvoltare şi constă în două clădiri cuprinse într-o volumetrie armonioasă, cu o înălţime de douăsprezece etaje fiecare, ultimul fiind retras.

Prima fază a proiectului cuprinde 265 de apartamente, iar a doua fază 220 de apartamente, toate unităţile fiind compartimentate eficient, cu terase şi balcoane generoase, spaţii ample destinate depozitării şi zone adecvate lucrului de acasă (work from home).

Localizarea proiectului

Cartierul Expoziţiei susţine stilul de viaţă activ al locuitorilor şi le oferă acces la multe instituţii de învăţământ, centre de afaceri, de shopping şi de practicare a sportului preferat, precum şi posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-o varietate de restaurante, baruri şi cafenele.

Proiectul rezidenţial este amplasat pe Strada Parcului, nr. 20, la doar două minute cu maşina de Piaţa Presei Libere şi la doar 6 minute cu bicicleta de Parcul Herăstrău. Staţiile de metrou 1 Mai şi Jiului se află în apropiere, iar la mai puţin de 100 de metri de proiect este prevăzută staţia Pajură, parte a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. Proiectul rezidenţial PARCULUI20 este retras cu 150 metri de drumul principal, iar între clădiri există o distanţă de 100 de metri, pentru a putea oferi intimitatea necesară comunităţii.

Despre proiect

Proiectul este construit în două faze de dezvoltare şi constă în două clădiri cu o înălţime de douăsprezece etaje fiecare, ultimul fiind retras.

Prima fază a proiectului cuprinde 265 de apartamente şi este finalizată şi locuită în proporţie de 95%, iar a doua fază cuprinde 220 de apartamente , care vor fi livrate anul acesta.

Toate unităţile fiind compartimentate eficient, cu terase şi balcoane generoase, spaţii ample destinate depozitării şi zone adecvate lucrului de acasă.

Prima fază a fost livrată, iar proprietarii s-au mutat deja în apartamente.

Cea de-a doua fază se află în construcţie iar termenul de finalizare este Septembrie 2022.

Arhitectura modernă a proiectului a transformat PARCULUI20 într-un reper al zonei Expoziţiei.

Volumetria este echilibrată şi armonioasă, iar faţadele se evidenţiază datorită plăcării parţiale cu ALUCOBOND, texturii finisajelor, balcoanelor generoase şi suprafeţelor vitrate mari.

Cordia România consideră grădinile interioare ca o dotare standard pentru un proiect premium şi a ales să investească bugete semnificative în concept şi implementare pentru a crea un mini parc privat pentru comunitate.

PARCULUI20 va beneficia de o grădină interioară de peste 3.000 mp, cu zone de relaxare, o zonă dedicată sesiunilor de yoga, zona de exerciţii fizice şi multă vegetaţie.

Despre apartamente

Proiectul PARCULUI20 oferă un standard ridicat de confort, astfel că apartamentele sunt bine-compartimentate, luminoase, dispun de terase generoase de până la 70 de metri pătraţi, au mai multe balcoane şi oferă clienţilor o privelişte cu totul specială. Atenţia acordată calităţii execuţiei garantează o locuire de calitate. În portofoliul nostru de apartamente veţi găşi:
-Apartamente cu 2-5 camere, Duplexuri;
-Peste 30 de configuraţii de apartamente;
-Spaţiu adecvat lucrului de acasă;
-Spaţii de depozitare generoase;
-Linii curate, fără diferenţe de cote, stâlpi şi grinzi la vedere;
-Locuinţe în care fiecare metru pătrat este utilizabil;

Despre construcţie şi finisaje

PARCULUI20 este proiectat pentru o eficienţă energetică ridicată. Apartamentele sunt realizate cu materiale de construcţie fabricate de producători care sunt lideri în domeniu, au suprafeţe vitrate mari şi oferă control inteligent asupra cheltuielilor de întreţinere, prin sistemul smart-home integrat.
Principalii parteneri din acest proiect:
-Parchet pentru trafic intens Tarkett;
-Sistem smart home integrat Gewiss;
-Uşi premium de exterior şi de interior Marcos Martinez Minguela;
-Sistem de încălzire în pardoseală Rehau;
-Ceramică şi obiecte sanitare de la Delta Studio;
-Tâmplărie PVC 6 camere Salamande;

Despre beneficiile locuirii

-Accesul rapid în ansamblu şi în parcarea subterană;
-Recepţia pentru rezidenţi şi vizitatori;
-Parcările amenajate pentru vizitatori;
-Staţiile de încărcare pentru maşini electrice;
-Parcări pentru biciclete, Boxe la subsol;
-Complex securizat şi monitorizat video;
-Grădina interioară de 3.000 mp;
-Materialele de construcţie şi finisajele de calitate utilizate;
-Optimizarea spaţiilor interioare;
-Lumina naturală oferită de ferestrele înalte de 2.15m;
-Faţada izolată cu vată minerală bazaltică.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Parcului, Bucuresti

Dezvoltator

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidenţială şi investiţii corporative din regiunea Europei Centrale şi de Est, cu un brand puternic şi bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu şi mediu superior ale pieţelor din Ungaria, Polonia, România şi desfăşoară un proiect pilot în Spania. 

Cordia este de asemenea activă pe piaţa din Regatul Unit al Marii Britanii, prin Blackswan Property. Grupul Cordia are o experienţă de peste 20 de ani şi a câştigat multiple premii internaţionale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project în Europe” Internaţional Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federaţia Internaţională pentru Real Estate (FIABCI).

Ești interesat?