Am predare Am predare Octombrie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 61.90 mp - 169.90 mp
Cotroceni Zona Cotroceni

Descriere ONE Cotroceni Park

One Cotroceni Park este un proiect multifuncţional destinat să găzduiască o comunitate de peste 12.000 de oameni care trăiesc şi lucrează împreună.

Caracteristici ONE Cotroceni Park

Compus din 8 clădiri rezidenţiale şi o componentă de office, această dezvoltare mixtă va concentra într-un singur concept o varietate mare de facilităţi şi beneficii, în cadrul unei locaţii strategice, la câţiva paşi de linia de metrou M6 (Academia Militară) şi staţia principală de tramvai şi autobuz, cu acces facil către centrul oraşului sau orice altă zonă din Bucureşti.

Situat în vecinătatea Academiei Militare, a Grădinii Botanice şi a Palatului Cotroceni, proiectul va beneficia de: zone verzi, sală de fitness cu piscină semiolimpică, restaurante, cafenele, terase, magazine mixte, farmacie, servicii de curăţătorie şi spălătorie, birouri dinamice, apartamente de locuit exclusiviste, facilităţi educaţionale.

Dezvoltarea rezidenţială beneficiază de trei niveluri de parcare subterană, spaţii comerciale la parter, birouri mici la primul etaj, apartamente cu grădină la etajul al doilea şi penthouse-uri la etajele superioare. Turnurile rezidenţiale sunt dispuse pe 11D etaje, la etajele superioare se regăsesc preponderant apartamente cu 3 şi 4 camere, pe când etajele intermediare sunt ocupate de apartamente cu 2 camere.

Data de finalizare a proiectului este Octombrie 2023, etapa clădirilor rezidenţiale urmând a fi dezvoltată şi finalizată simultan.

Apartamentele se predau la cheie, finisate şi echipate cu: încălzire centralizată cu centrală termică individuală pe fiecare turn în parte, încălzire în pardoseală cu termostate de ajustare a temperaturii pe fiecare cameră în parte, sistem de aer condiţionat, parchet multistratificat, uşi de interior, obiecte sanitare, căzi sau duşuri walk în, preinstalari pentru zona de bucătărie, pregătire pentru maşina de spălat rufe.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Strada Sergent Nutu Ion 44, Bucuresti

Dezvoltator

One United Properties este unul dintre cei mai mari şi mai de succes dezvoltatori ecologici în domeniul imobiliar rezidenţial, mixt şi pentru birouri din România.

Fondatorii au investit în domeniul imobiliar încă din anul 2000, au dezvoltat prima lor clădire rezidenţială în 2006, iar începând cu anul 2013 au extins marca „ONE”, concretizând astfel o afacere cu un ritm rapid de creştere. Dezvoltările de referinţă, calitatea, design-ul şi sustenabilitatea reprezintă aspectele esenţiale ale strategiei One United Properties, compania fiind foarte recunoscută atât local, cât şi internaţional, cu multiple premii în aceste domenii.

One United Properties s-a listat oficial la Bursa de Valori Bucureşti. Acţiunile companiei au început să se tranzacţioneze pe Piaţa Principală, sub simbolul bursier ONE, pe data de 12 iulie 2021. Astfel, compania a devenit a treia cea mai mare companie antreprenorială românească listată la Bursa de Valori Bucureşti şi a intrat în primele zece companii listate, în conformitate cu capitalizarea de piaţa IPO.

One United Properties are mai multe dezvoltări rezidenţiale de înaltă calitate finalizate, în construcţie şi în pipeline pe termen mediu din Bucureşti - dezvoltări exclusiviste precum One Mircea Eliade, One Peninsula, One Modrogan, ONE Floreasca Lake, ONE Herăstrău Park, Herăstrău Towers şi ONE Herăstrău Plaza.

One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internaţional, fiind beneficiarul premiului pentru cea mai bună dezvoltare rezidenţială durabilă la International Property Awards 2019-2020; Leadership, dezvoltare de reşedinţe şi birouri: @HOF Awards CEE, EuropaProperty SEE, Gala Revistei imobiliare, CIJ Awards, Forbes Green Awards, ROGBC Awards, Forbes Office Buildings Gala.

One United Properties are un parteneriat strategic cu compania de design interior Lemon Interior Design - o companie multi-premiată cu sediul în Bucureşti. Lemon a primit numeroase premii precum: „Best Bathroom Design for Romania with Skyline” la European Property Awards 2019, „Best Interior Design Apartment for Romania with Lake Loft”, „Visionary Design” la Casa de Lux Awards Gala, „Best Design for Living Space” în 2014 la Gala ELLE Decoration Design Awards, Forbes Life Awards, ZF Premium Interior Design Award, Real Estate Magazine Gala Awards, Forbes Cool Brands.

One United Properties are un studio de arhitectură şi capabilităţi de inginerie: X Architecture & Engineering - beneficiarul a 2 premii pentru România la International Property Awards.

One United Properties este membru al AmCham şi al Green Building Council Romania.

Ești interesat?