An predare An predare Ianuarie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 47,50 mp - 122,80 mp
Pret Pret 110.721 - 278.892 Euro

Descriere Nusco City

În inima zonei de business din nordul oraşului şi în imediata apropiere a efervescenţei zonelor Aviaţiei şi Floreasca.

Situat în nordul oraşului, chiar în inima zonei de business a Bucureştiului şi în imediata apropiere a zonelor Aviaţiei şi Floreasca, prima fază a ansamblului rezidenţial de proporţiile unui oraş se construieşte între staţiile de metrou Pipera şi Aurel Vlaicu, la mică distanţă de Promenada Mall şi de cele mai mari clădiri de birouri din zonă. Şi, deşi vei ajunge extrem de repede la birou, la cumpărături şi la metrou, parcul verde din incintă te va face să uiţi că eşti atât de aproape de serviciu.

Complex rezidenţial exclusivist construit de NUSCO imobiliara.

Nusco City se va dezvolta pe 23 de hectare în zona de Nord a Bucureştiului şi va avea în primă fază 4 blocuri cu 310 apartamente de 2, 3 şi 4 camere, care vor beneficia de parc interior amenajat de peisagişti cu experienţă, faţade cu accente de lemn natur, terase generoase şi finisaje premium

Inspirat de plăcerea pură şi definit de un stil elegant dar in acelaşi timp eficient.

Am gândit în detaliu fiecare element: finisaje excepţionale, compartimentări eficiente, suprafeţe vitrate largi, 2500mp de spaţii verzi amenajate spectaculos cu plante înalte şi copaci, străzi şi alei interioare largi, terase generoase, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare pentru biciclete.

Totul la superlativ pentru casa ta.

Un complex pentru o comunitate specială, de oameni frumoşi.

Un concept gândit pentru opţiunea casei tale sau pentru prietenii tăi, pe care ţi-i doreşti aproape. O comunitate durabila si responsabila, un mediu eficient pentru relaxarea adultilor si dezvoltarea armonioasa a copiilor .

Intră în contact cu noi şi vei primi o soluţie personalizată pentru tine, familie şi prietenii apropiaţi.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Șoseaua Pipera nr. 48A, Bucuresti

Dezvoltator

Recunoscut ca unul dintre cei mai mari şi mai de încredere dezvoltatori din România, grupul Nusco funcţionează pe piaţa românească încă din anul 1997.
 
Încă de atunci, familia Nusco s-a impus atât prin planurile îndrăzneţe, cât şi prin dorinţa de a face întotdeauna lucrurile bine, fără grabă, cu atenţie şi cu respect pentru nevoile şi dorinţele românilor.
 
Fiecare proiect dezvoltat de grupul Nusco este emblema şi garanţia calităţii dezvoltatorului, ale cărui planuri pe termen foarte lung în România vor continua într-un ritm susţinut.

Ești interesat?