An predare An predare Martie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 40,20 mp - 79,40 mp
Pret Pret 69.900 - 134.900 Euro

Descriere Novum Viilor

Am demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial din sud-vestul Capitalei - NOVUM VIILOR.

Despre ansamblu NOVUM VIILOR

Novum Viilor se va dezvolta pe o suprafaţă de 16.000 mp în apropiere de centrul capitalei şi va cuprinde un total de 536 apartamente (garsoniere, duplex, 2 şi 3 camere) cu un regim de înălţime S+P+11E+et.12 şi un număr de 651 de locuri de parcare.

Viitorii proprietari vor beneficia de multiple căi de acces în complex, o clădire de birouri, o clădire de serivicii ce va deţine o grădiniţă şi o sală de fitness, un supermarket în incinta complexului, zone verzi special amenajate, spaţii generoase, compartimentări inteligente şi finisaje premium.

Împrejurimile noului ansamblu VIILOR permit o gamă larga de activităţi, doar 4 minute vă despart de o şedinţă de shopping în Liberty Mall sau de o plimbare în Parcul Carol, aflat la 5 minute depărtare. Complexul are o localizare excelentă, fiind în proxima vecinătate a zonelor de birouri Carol, Piaţa Unirii, aproape de puncte de interes importante, precum şcoli, universităţi, clinici medicale, centre comerciale, iar mijloacele de transport în comun sunt foarte uşor de accesat: metrou staţia Eroii Revoluţiei la 10 minute, autobuz (173, 232, 107), tramvai (1, 25, 47).

- METROU EROII REVOLUŢIEI - 800 m
- PARCUL CAROL- 450 m
- LIBERTY CENTER - 800 m
- PALATUL PARLAMENTULUI - 1.7 km
- PIAŢA UNIRII - 2.1 km

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Inclinata nr. 12, Bucuresti

Dezvoltator

NOVUM INVEST este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România.

Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului.

Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc să traiască departe de aglomeraţia centrală. 

Locuinţele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Văcărescu, Grozăveşti, Prelungirea Ghencea 247 şi Prelungirea Ghencea 71. 

Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternică pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate până acum. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal. 

Ești interesat?