An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 39,20 mp - 178 mp
Pret Pret 75.900 - 399.900 Euro

Descriere Novum Politehnica

Un nou complex rezidenţial Novum Invest!
Bine aţi venit la NOVUM-POLITEHNICA, cel mai nou complex rezidenţial din zona UNIVERSITĂŢII POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI, situat în Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6R, Sector 6.

Prezentare

Un nou complex rezidenţial Novum Invest!
Bine aţi venit la NOVUM-POLITEHNICA, cel mai nou complex rezidenţial din zona UNIVERSITĂŢII POLITEHNICA DIN BUCUREŞTI, situat în Bulevardul Iuliu Maniu nr. 6R, Sector 6.

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial –NOVUM POLITEHNICA.

Proiectul vă propune mai multe tipuri de apartamente, atât garsoniere cât şi apartamente cu 2 şi 3 camere, precum şi apartamente de tip penthouse cu două dormitoare.

DE CE SĂ VĂ ALEGEŢI UN APARTAMENT ÎN NOVUM POLITEHNICA?

În primul rând, pentru că aveţi o garanţie a calităţii. Novum Invest este o companie cu o experienţă de peste şapte ani în domeniul imobiliar şi un dezvoltator cunoscut în special pentru profesionalism. Printre cele mai populare proiecte de ansambluri rezidenţiale puse la dispoziţia clienţilor Novum sunt cele din SPLAIUL INDEPENDENŢEI şi LACUL MORII. Serviciile de top pe care le oferim clienţilor noştri ne fac alegerea potrivită pentru a lasă în mâinile noastre alegerea unui cămin perfect pentru dumneavoastră şi familia pe care aţi întemeiat-o.

În al doilea rând apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase şi mai spaţioase, iar finisajele vor satisface chiar şi cele mai exigenţe gusturi şi standarde, mai ales că fiecare rezident şi le poate alege după bunul plac. Atât gresia şi faianţa cât şi parchetul provin de la producători internaţionali de renume, iar tâmplăria vine cu perioadă de garanţie şi service, astfel încât nu veţi mai avea grija reparaţiilor prin casă.

Împrejurimile noului ansamblu NOVUM- POLITEHNICA o gamă largă de activităţi, de la vizitat Grădina Botanică a capitalei, la alergat în Parcul Grozăveşti, de la mersul la sală până la relaxarea la o cafea, un prânz sau o şedinţa de shopping în Afi Palace Controceni.

Sunteţi aproape de puncte de interes importante, precum şcoli, universităţi, clinici medicale,  AFI BUSINESS PARK, iar mijloacele de transport în comun metrou, autobuz sunt foarte uşor de accesat.

-METROU POLITEHNICĂ - 350 m;
-PARCUL GROZĂVEŞTI - 450 m;
-AFI PALACE COTRCENI – 583 m;
-AFI BUSINESS PARK – 600 m;
-GRĂDINA BOTANICĂ – 818 m;
-THE BRIDGE – 1,4 KM;
-PARCUL CIŞMIGIU – 3,5 KM.

În al treilea rând, nu vom percepe niciun comision de achiziţie, iar pentru apartamentele noi din NOVUM-POLITEHNICA, Novum Invest vă oferă mai multe modalităţi de plată, precum plata Cash, credit ipotecar sau credit "Prima Casă".

Localizare

B-dul Iuliu Maniu nr. 6R, București

Dezvoltator

NOVUM INVEST este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România.

Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului.

Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc să traiască departe de aglomeraţia centrală. 

Locuinţele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Văcărescu, Grozăveşti, Prelungirea Ghencea 247 şi Prelungirea Ghencea 71. 

Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternică pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate până acum. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal. 

Ești interesat?