An predare An predare Mai 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 35 mp - 76 mp
Pret Pret 53.900 - 114.900 Euro

Descriere NOVUM 56

NOVUM BUSINESS INVEST a demarat lucrările pentru a livra în timp util şi la cel mai înalt standard de calitate, cel mai nou şi modern ansamblu rezidenţial - NOVUM 56.

Proiectul vă propune mai multe tipuri de apartamente, atât garsoniere cât şi apartamente cu 2 şi 3 camere, iar datorită amplasamentului şi împrejurimilor reprezintă un cadru ideal ce îmbină spiritul familial de ACASĂ cu facilităţile unei vieţi urbane moderne.

De ce să vă alegeţi un apartament în NOVUM 56?

Apartamentele din acest complex au numeroase avantaje, acestea sunt mai luminoase şi mai spaţioase, iar finisajele vor satisface chiar şi cele mai exigente gusturi şi standarde, mai ales că fiecare rezident şi le poate alege după bunul plac.

Gresia, faianţă cât şi parchetul provin de la producători internaţionali de renume, iar tâmplăria vine cu perioada de garanţie şi service astfel încât nu veţi mai avea grija reparaţiilor prin casă. Finisajele de calitate superioară sunt alese cu grijă pentru confortul tău de o echipă de profesionişti cu vastă experienţă astfel să simţi că NOVUM 56 este ACASĂ.

Împrejurimile noului ansamblu NOVUM 56 permit o gamă largă de activităţi, cumpărături având supermarket-uri în imediata proximitate, doar 6-minute te despart de o şedinţă de shopping în Plaza Romania Mall sau o plimbare prin Parcul Drumul Taberei.

Sunteţi aproape de puncte de interes importante, precum scoli, universităţi, clinici medicale, centre comerciale (Plaza Romania şi Afi Cotroceni), stadioane, iar mijloacele de transport în comun sunt foarte uşor de accesat: metrou (staţia Valea Ialomitei la 9 minute de mers pe jos/ 700 m depărtare), autobuz (104, 173, 385), tramvaie (41, 47 şi 32).

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

B-dul. Timisoara nr. 56, Bucuresti

Dezvoltator

NOVUM INVEST este un dezvoltator imobiliar de succes, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa din România.

Oferta de locuinţe pe care o punem la dispoziţie este diversă, pornind de la garsoniere noi şi până la apartamente decomandate de 2 şi 3 camere în diferite zone ale Bucureştiului.

Ansamblurile rezidenţiale din gama Novum Invest se adresează atât celor care doresc să locuiască în zona de business a capitalei, cât şi celor care doresc să traiască departe de aglomeraţia centrală. 

Locuinţele sunt situate în zone precum Lacul Morii, Splaiul Unirii, Nerva Traian, 13 Septembrie, Barbu Văcărescu, Grozăveşti, Prelungirea Ghencea 247 şi Prelungirea Ghencea 71. 

Experienţa bogată în domeniu este cea mai bună recomandare pentru serviciile de calitate pe care le oferim. În ultimii ani, am cunoscut o ascensiune puternică pe piaţa imobiliară din Bucureşti, cu aproximativ 1000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte finalizate până acum. Pasiunea pentru ceea ce facem şi profesionalismul cu care lucrăm la fiecare proiect ne ajută să oferim fiecărei familii sau fiecărei persoane spaţiul de locuit ideal. 

Ești interesat?