An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 66 mp - 113 mp
Pret Pret 85542 - 144.963 Euro

Descriere NorthSide Park

Situat în zona de nord a Bucureştiului, pe cel mai preţios teren de pe Gheorghe Ionescu-Siseşti, NorthSide Park este un complex rezidenţial cu deschidere către lacul Griviţa, în mijlocul unei zone verzi, însă la doar 50m de acces Metrou şi RATB.

Complexul rezidenţial a fost proiectat şi este construit la standarde înalte, cu precizia execuţiei fiecărei etape, folosind numai materiale premium, menite să ofere pe lângă confortul deosebit, o stare de satisfacţie şi împlinire de oricâte ori revii acasă.

Finisajele sunt de înaltă calitate, menţionăm încălzirea prin pardoseala (Uponor-Germania) , ferestre (tripan, 3 foi de geam şi protecţie UV, Tâmplărie Rehau (7 camere), feronerie Roto Titan, gresie şi faianţă (porţelanată în masă) Marazzi, instalaţia sanitară Uponor instalaţia electrică Gewiss, parchet de trafic intens, centrală termică în condensaţie cu un consum redus de gaz.

Condominiul beneficiază de un parc privat cu deschidere direct la lac şi ponton amenajat, unde poţi ancora propria bărcuţă de agrement sau caiac. Kids Area va fi locul de joacă de la începutul parcului privat, în continuarea căruia sunt amenajate balansorele de familie, hamac şi deck-urile, unde vei petrece momentele bine aşteptate întreaga zi.

În propria intimitate, indiferent de tipul de apartament pe care îl alegi, vei regăsi o atmosferă mediteraneană, cu vedere către grădina amenajată de specialişti peisagişti şi vedere către lac. Iar prin ferestrele de tip perete-cortină, fiecare încăpere "se extinde" către terase Extra-Large, unde, după propria dorinţă, poţi avea chiar şi o mini-grădină suspendată.

Cu peste 60% din suprafaţa terenului destinat grădinilor, locului de joacă pentru copii şi acces la lac pe pontonul amenajat, complexul este îngrădit, cu acces privat controlat electronic şi monitorizare non-stop. În mijlocul oraşului, dar atât de intim.

Facilități

Parc Parc
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat

Schite

Localizare

Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr. 467, București

Ești interesat?