An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 camere
Suprafata Suprafata 49,49 mp - 57,65
Pret Pret 91.494 - 103.847 Euro

Descriere 

NOA Residence propune un stil optim de locuire ca dimensiune şi funcţionalitate, spaţii diverse în apropiere, într-un amestec echilibrat aducând un plus valoare zonei Bucureştii Noi.

Nivelul de calitate premium a materialelor folosite, atenţia deosebită la detalii şi finisaje, luminozitatea extraordinară dată de spaţiile vitrate mari, spaţiul generos, compartimentarea inteligentă, garanţia unei construcţii sigure, toate acestea te vor face să fii mândru de casa ta şi alegerea făcută.

Bine ai venit acasă! NOA ta casă!

Lofturi pentru tine

Noa este un concept de locuire gândit pentru nevoile tale. Rate lunare mici, lofturi moderne arhitectură armonioasă. Casa ta ar trebui să reflecte nevoile şi priorităţile tale. De aceea, noi îţi oferim confortul pe care ţi-l doreşti la un preţ pe care ţi-l permiţi.

Confort este ce vrei tu

Faptul că locuieşti cu chirie nu este un motiv suficient pentru care să te muţi în casa ta.

De aceea, noi îţi punem la dispoziţie un concept de locuire care este adaptat specific nevoilor tale - este modular, uşor de personalizat şi cu o volumetrie spaţioasă. Stilul tău de viaţă activ şi ocupat are, în sfârşit, un loc perfect în care să se desfăşoare.

Marea provocare a arhitecturii moderne este să vină în întâmpinarea nevoilor tale, mai mult decât să arate instagramabil (deşi ajută şi asta!) şi să răspundă perfect stilului tău de viaţă.

Dacă ai un program flexibil şi vrei să lucrezi de acasă, este important să ai un spaţiu dedicat. Dacă vin mai mult de câţiva prieteni în vitiză, este relevant să puteţi avea spaţiu deschis.

Noi am anticipat toate aceste nevoi posibile ale tale - într-un loft modular, unde singura ta grijă va fi să îl pui în funcţiune astfel încât să îţi reflecte personalitate.

Localizarea ramâne unul din criteriile principale în alegerea locuinţei.

Tendinţa de a locui în spaţii urbane, dezvoltată în ultimii ani demonstrează că suntem mereu în căutarea echilibrului între viaţa personală şi cea profesională.

Fiind îndeplinită prima premisă - locatarul are acces extrem de rapid la toate, am continuat să ne gândim la dorinţele şi nevoile tale.

Ştim că vei aprecia atenţia noastră pentru detalii, rafinamentul şi bunul gust, de aceea am personalizat fiecare spaţiu, astfel încât să te bucuri de intimitate, de linişte şi de căldură.

NOA Residence îţi oferă o infrastructură de transport excelentă, pentru a putea fi mereu aproape de centrul şi Nordul Bucureştiului. Ai acces direct la o multitudine de mijloace de transport.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Pajurei nr. 2, Bucureşti

Ești interesat?