Zona Zona Centru
An predare An predare Octombrie 2013
Suprafețe Suprafețe 45mp - 85mp

Proiectat pe o suprafata de 710 mp ansamblul Nerva Traian este compus din subsol, parter, mezanin si 6 etaje. PRETURI INCEPAND CU 49.000 € +TVA 5%.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1045m2
Apartament 2057m2
Apartament 3078m2
Apartament 3085m2

Descriere Nerva Traian

La subsol sunt 24 locuri de parcare partial in sistem Klaus si spatii tehnice.
Parterul cuprinde doua apartamente de doua camere si doua apartamente de trei camere. Pe fiecare nivel, incepand cu mezaninul pana la etajul 6, exista o garsoniera, trei apartamente de doua camere si doua apartamente de trei camere.

 LOCATIE: Str Nerva Traian nr 37-39, Sector 3 Bucuresti
 FINALIZARE octombrie 2013
 DESCRIEREA SOLUTIEI CONSTRUCTIVE 
 INCADRAREA CONSTRUCTIEI CONFORM NORMELOR DE PROIECTARE IN VIGOARE
- Clasa de importanta : III – conf. Codului de proiectare seismica P100-1/2006
- Categoria de importanta C –conf. HGR 766/97 si ordinul MLPAT nr. 31/N/95.
- In conformitate cu zonarea teritoriului Romaniei din cadrul Codului de proiectare seismica P100-1/2006 amplasamentului ii corespund : ag = 0,24g si Tc = 1,6s .

STRUCTURA

Infrastructura noii constructii este alcatuita dintr-un radier din beton armat cu grosimea de 80 cm, pereti perimetrali din beton armat de 25 cm grosime, pereti interiori din beton armat de 25 cm, 40 cm si 50 cm grosime si cadre din beton armat ( stalpi si grinzi din beton armat ) .Planseul peste subsol este  din beton armat si are o grosime de 20 cm . Suprastructura este realizata in cadre din beton armat monolit si un nucleu din pereti din beton armat in care s-a realizat circulatia pe verticala in interiorul cladirii. La fiecare nivel s-au dispus plansee din beton armat de 15 cm grosime, turnate monolit care impreuna cu grinzile din beton armat vor asigura comportamentul de saiba rigida, necesar pentru distribuirea fortelor seismice proportional cu rigiditatea elementelor verticale de rezistenta.

Peretii exteriori se vor executa din blocuri ceramice cu goluri verticale tip Porotherm iar compartimentarile interioare se vor executa din gips carton .

Pe peretii exteriori se va executa termosistemul de fatada cu polistiren de 10 cm grosime si tencuiala decorativa .

DOTARI INTERIOARE

- spatii generoase, iluminare naturala;
- parchet laminat in living si dormitoare, baile si bucatariile vor fi finisate cu gresie si faianta Delta Design, toate acestea fiind alese de dumneavoastra, dintr-o gama variata de finisaje si culori, astfel incat rezultatul final sa fie cel visat;
- usi de interior furniruite intr-o culoare asortata cu parchetul, bineinteles, la alegerea dumneavoastra din gama pusa la dispozitie de dezvoltatorul proiectului;
- baile complet echipate cu obiecte sanitare Romstal;
- centrala termica individuala;
- aer conditionat in living;
- tamplarie PVC cu geam termopan LOW-E;
- conexiune TV, telefon si internet;
- cablare retea electrica, instalatie de gaze;
- utilitati contorizate individual, pe fiecare apartament

METODA DE ACHIZITIE

1. Contract de rezervare in valoare 2.000 euro + TVA. Se emite factura + chitanta in Ron, la cursul oficial al  BNR din ziua efectuarii platii.
2. Diferenta de 5 % - 20 % va fi platita in maxim 30 de zile de la data semnarii contractului de rezervare in functie de tipul de finantare.
3. Procentul de 95 % in cazul unui credit Prima Casa, sau  80 % in cazul altui tip de finantare se va achita la finalizarea imobilului

Schite