Zona Zona Centru
Suprafețe Suprafețe 66mp - 91mp

Mircea Voda 39 raspunde unei provocari lansate de cumparatorii care isi cauta locuinte in zona centrala a Bucurestiului: un proiect imobiliar premium, adecvat acestei zone a capitalei.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2066m2
Apartament 2066m2
Apartament 2072m2
Apartament 3091m2

DETALII PROIECT

Imobilul are un regim de inaltime  P + 6Etaje + 7R, regim de inaltime tipic pentru amplasament, completand unitatea urbana si estetica a bulevardului Mircea Voda.

Proiectul a fost conceput  pentru a oferi una dintre cele mai competitive solutii locative din zona centrala a Bucurestiului, cu apartamentele ce dispun de suprafete optime, o impartire eficienta a spatiului locativ, terase generoase si o calitate superioara a finisajelor

    

APARTAMENTE

Mircea Voda 39 dispune de 26 de apartamente de 2 si 3 camere, pozitionate pe o singura scara. Pentru a gasi mixul optim de marime si costuri, apartamentele au suprafete utile totale care variaza intre 66 si 91 metri patrati. Compartimentarile sunt proiectate pentru eficienta, decomandate, cu o separatie corecta intre spatiul de zi si cel de noapte si dispun de bucatarii inchise, spatii de depozitare si terase generoase.

  

FINISAJE

·    Pereti interiori: vopsea superlavabila – culoare aleasa de cumparator (standard ALB)

·    Podele (hol, living, dormitoare): parchet stratificat – culoare Stejar

·    Placaje ceramice (bai, bucatarie): placari cu marmura ;

·    Placaje ceramice (terasa): placari cu gresie pentru exterior rezistenta la inghet cu fmisaj antiderapant

·    Tamplarie interioara:
     – usa intrare metalica cu inchidere multipunct (model unic pentru toate apartamentele)
     – Usi interioare din panouri celulare, furniruite, pline sau cu goluri in functie de pozitionare
     – tamplarie ferestre termoeficienta din PVC tricamerala cu sticla Low-E

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat. Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge.

_______________ 

Mircea Voda 39 este un proiect rezidential premium conceput de echipa de consultanti imobiliari HomeFinders.ro, specializata in ultimii trei ani in reprezentarea cumparatorilor. Dupa mai mult de 300 tranzactii in care au asistat prin consultanta imobiliara persoanele dornice sa isi achizitioneze un apartament in Bucuresti, membrii echipei HomeFinders.ro au identificat principalele caracteristici ale locuintei ideale in zona centrala a capitalei.
Proiectul Mircea Voda 39 isi propune sa reuneasca si sa transforme in realitate aceste caracteristici, intr-un proiect destinat persoanelor care prefera un stil de viata citadin, confortabil, activ.

Schite