An predare An predare Noiembrie 2010
Berceni - Aparatorii Patriei Zona Berceni - Aparatorii Patriei

Comision 0% la achizitionare! Zona metropolitana Bucuresti – Ilfov, o noua arhitectura urbana, un vis ce incepe sa devina realitate! Desi primii pasi au fost facuti in acesta directie, cu precadere in Nordul Capitalei, remarcam faptul ca in zona de Sud (zona recunoscuta ca neexploatata suficient si avand potential enorm) legatura fireasca si de dorit incepe abia acum sa se contureze.

Descriere Metropolitan Residence Berceni

Zona metropolitana Bucuresti – Ilfov , o noua arhitectura urbana, un vis ce incepe sa devina realitate! Desi primii pasi au fost facuti in acesta directie, cu precadere in Nordul Capitalei, remarcam faptul ca in zona de Sud ( zona recunoscuta ca neexploatata suficient si avand potential enorm ) legatura fireasca si de dorit incepe abia acum sa se contureze. Fragila bariera dintre Bucuresti si Jud. Ilfov a fost daramata zilele trecute odata cu inceperea lucrarilor la “ Metropolitan Residence “, probabil cel mai complex si modern ansamblu de locuinte ce se va edifica la granita dintre cele doua teritorii. Aflat pe raza orasului Popesti-Leordeni cu acces direct din sos Oltenitei, la doar 100 m de limita administrativa a Capitalei, proiectul “Metropolitan Residence “ se va impune in foarte scurt timp ca definitoriu pentru noul mod de viata in metropola bucuresteana.

LOCATIE

Combinatia spectaculoasa intre pozitia sa privilegiata ( desi la doar cateva sute de metri de Sos. Oltenitei - DN4 – sector 4 ), arhitectura moderna si elaborata a proiectului , utilitatile demne de vremurile in care ne aflam , ce definesc starea de normalitate in esenta ei, vor ridica definitiv standardele zonei si a proiectelor ce vor urma. La toate acestea se adauga si un termen de finalizare a primei sale etape foarte scurt ( noiembrie 2010 ), insotit de o calitate de exceptie a proiectarii sale minutioase si a punerii in opera.

COMPARTIMENTARE

Compartimentari moderne, practice si ingenioase ale spatiilor de parcare , intreaga gama de utilitati publice , zone verzi , spatii de recreere, locuri de joaca pentru copii, locuri de agrement, dar si accesul facil la infrastuctura Capitalei, iata doar cateva din elementele pe care dezvoltatorii acestui proiect le propun. De restul urmeaza sa va convingeti Dvs!

PRETURI

Ansamblul este compus din 4 corpuri de cladire , fiecare dintre ele structurat pe 4 niveluri si insumand un nr. total de 96 unitati locative deservite de zone verzi, spatii de recreere si locuri de parcare individualizate:

• Ap. tip 1 (2 cam) S utila : 66,79 mp - 57.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. tip 2 (2 cam) S utila : 66,79 mp – 55.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. Tip 3 (2 cam) S utila : 68,15 mp – 57.000 Euro (TVA inclus 5%)
• Ap. Tip 4 (3 cam) S utila : 85,78 mp – 75.000 Euro (TVA inclus 5%)

PRETURILE INCLUD LOCUL DE PARCARE

ALTE DETALII

De remarcat modul ingenios in care structurarea spatiului interior ofera potentialilor beneficiari utilitate, echilibru si modernism, spatii generoase si excelent compartimentate. Zone de zi generoase, dormitoare largi si luminoase, facand trecerea intre spatiile inchise si condominiul vazut in totalitatea sa. Asadar , nu ne indoim ca “Metropolitan Residence “ va fi vedeta zonei de Sud.

 

CONTACT

Departamentul de vanzari din cadrul companiei PREMIER il puteti contacta la numerele de telefon 021.492.07.55 si la 0723.134.456 sau la cel mai apropiat sediu PREMIER din Sos. Oltenitei nr 32 (cca 800 m de la intrarea in POPESTI) unde puteti discuta cu agentii nostri de vanzari despre acest ansamblu cat si despre alte ansambluri sau oferte similare prezente in ZONA DE SUD.