Zona Zona Centru
Suprafețe Suprafețe 62mp - 129mp

MetroCity Academiei este situat pe Şoseaua Progresului, în apropiere de Academia Militară. Ansamblul este format din două blocuri ce oferă 230 de apartamente cu doua şi trei camere şi duplexuri elegante cu trei şi patru camere. 

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2062m2
Apartament 3097m2
Apartament 40129m2

DESCRIERE PROIECT

La 300 m distanţă se afla noua staţie de metrou Academia Militara şi în apropiere, Parcul Romniceanu.
Prima fază a proiectului MetroCity Academiei cuprinde 60 de apartamente cu două camere, 40 de apartamente cu trei camere şi 10 duplexuri cu trei şi patru camere, urmând a fi livrată la finalul anului 2015.
Ansamblul se bucură de parcare subterană, spaţii comerciale pentru facilităţi la parterul blocului şi curte interioară. Toate apartamentele beneficiază de cel puţin un balcon, se vând finisate integral, cu centrală termică proprie; sunt contorizate individual pentru energie electrică şi gaz, restul cheltuielilor comune fiind platite direct către asociaţia de proprietari.
Zona Academiei Militare a cunoscut o dezvoltare fantastică în ultimii ani, datorită transformării fostelor obiective industriale în moderne parcuri comerciale şi clădiri de birouri, cel mai apropiat fiind AFI Palace Cotroceni.
MetroCity se bucură de o mare conectivitate la districtul de afaceri, utilizând Podul Basarab sau noua arteră Buzeşti pentru a ajunge în Piaţa Victoriei. Odată cu deschiderea noii staţii de metrou Academia Militară, vor fi de parcurs doar două staţii până la Piaţa Unirii.