An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 5 camere
Suprafata Suprafata 57 mp - 300mp
Pret Pret 113.045 - 720.000 Euro

Descriere 

Situat între Bulevardul Expoziţiei şi Strada Aviator Popişteanu, noul pol de dezvoltare al oraşului, Luxuria Residence asigură conectivitatea cu punctele de interes ale capitalei, precum pol de birouri, parcuri (5 minute de condus până la Parcul Herăstrău), instituţii de învăţământ, centre comerciale, spitale, restaurante şi cluburi de wellness.

Prezentare

Ansamblul Luxuria Residence ridică standardul de locuire prin includerea unei game variate de facilităţi dedicate rezidenţilor, pentru un stil de viaţă modern, occidental: 9.650 mp de spaţii verzi, acces securizat, locuri de joacă, un centru de fitness dotat cu aparatură de ultimă generaţie, servicii de concierge şi mentenanţă, lounge de business, precum şi spaţiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenţi fiind exclusiv subterane.

Luxuria va include, la finalizarea lucrărilor, 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri.

Proiectul deţine certificarea BREEAM Excellent, este premiat în cadrul competiţiei imobiliare Internaţional Property Awards cu distincţia ARCHITECTURE MULTIPLE RESIDENCE şi desemnat BEST UPSCALE PROJECT OF THE YEAR de către publicaţia THE TIMES – Investing in Property.

Înalte (2,8 – 3 m) şi spaţioase, apartamentele beneficiază de dotări şi finisaje premium, precum încălzire prin pardoseală, obiecte sanitare Villeroy&Boch şi Laufen, termostat pentru reglarea temperaturii în fiecare cameră, uşi cu închidere magnetică marcă Pinum, marmură în băi şi bucătării, parchet triplustratificat din lemn, tâmplărie din aluminiu marca Schuco.

Terasele au suprafeţe generoase, iar apartamentele de la parter se continuă cu grădini.

Facilități

Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Aviator Popișteanu nr. 54B, Bucuresti

Dezvoltator

Luxuria Residence este dezvoltată de Impact Developer & Contractor SA, prin subsidiară să BERGAMOT DEVELOPMENTS S.R.L.

Cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucureşti.

Misiunea noastră este de a construi proiecte sustenabile şi mai presus de toate, de a dezvoltă comunităţi durabile, în marile oraşe ale ţării. Am început în Bucureşti unde am dezvoltat proiectele noastre de referinţă Greenfield Băneasa şi Luxuria Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidenţial din Bucureşti cu certificare BREEAM Excellent. Continuăm în Constanţa cu proiectul Boreal Plus, iar de anul acesta suntem prezenţi în Iaşi cu Greenfield Copou.

Motivaţi de cea mai mare provocare din secolul XXI, schimbarea climatică şi susţinuţi prin parteneriate strategice cu lideri mondiali în proiecte de energie ecologică, construim eficient din punct de vedere energetic, gestionăm în mod responsabil efectele activităţii noastre asupra mediului înconjurător şi asupra oamenilor.

Ești interesat?