Compania infiintata in anul 2003,  compania a pornit spre a oferi clientilor sai solutii alternative la sistemele de incalzire traditionala. O echipa tanara si extrem de determinata in a veni cu solutii constructive la problemele consumatorilor, care a reusit sa creasca de la an la an, a adaptat conceptul deja implementat in Europa si pentru Romania. 

Descriere HeatX

Compania infiintata in anul 2003,  compania a pornit spre a oferi clientilor sai solutii alternative la sistemele de incalzire traditionala. O echipa tanara si extrem de determinata in a veni cu solutii constructive la problemele consumatorilor, care a reusit sa creasca de la an la an, a adaptat conceptul deja implementat in Europa si pentru Romania.  Astfel, din 2005, firma romaneasca DACROM porneste o colaborare cu producatorul european de panouri radiante heat-x, venind in intampinarea cererii clientilor sai. Prin misiunea sa proactiva, heat-x impreuna cu compania romaneasca DACROM, doresc sa ofere pietei alternativa ecologica si economica la sistemele traditionale de incalzire.

Actualmente, compania europeana heat-x este in proces de brevetare a unui nou tip de panou radiant ce are ca principal atribut reducerea semnficativa a consumului de energie electrica, prin prisma folosirii unor noi materiale in cadrul acestor panouri.

PANOURI RADIANTE

Panourile radiante sunt alegerea ideala pentru casa ta. Acestea inglobeaza tehnologie de ultima ora, tehnologie ce le face extrem de fiabile, atat din punct de vedere al consumului cat si din punct de vedere al randamentului in timp. Intretinerea extrem de usoara, precum si posibilitatea adaptarii acestora pentru orice tip de interior le recomanda ca fiind alegerea perfecta atat in cadrul familiar, cat si intr-un spatiu de birouri.