Am predare Am predare Iulie 2023
Nr camere Nr camere 5
Suprafata Utila Suprafata Utila 130

Descriere Hambar 44

Datorită modului ȋn care casele au fost construite, materialelor folosite şi pompelor geotermice, locuitorii HAMBAR44 plătesc cu 90% mai puţin faţă de o factură normală de încălzire/răcire şi apă caldă.

Arhitectura caselor are la bază principiul de simplitate ȋn complexitate. Designul este unul contemporan, iar materialele folosite sunt naturale.

Case 100% Ecofriendly 

Soluțiile de ȋncălzire,răcire și apă caldă sunt de ultimă generație, fiecare locuință având propria pompă de caldură geotermică cu zero emisii de carbon.

Investiție pentru mai mult de o viață.

Mai mult decât o simplă comunitate, HAMBAR44 reprezintă o adevarată familie. Un spaţiu cald şi primitor ce îţi oferă, încă de la primii paşi făcuţi în curtea noastră, emoţia unui loc în care te poţi simţi liber, în siguranţă şi în armonie cu natura.

Prezentare

Cele 12 case din HAMBAR au la bază un design scandinav. Arhitecții au folosit spațiul eficient și au compartimentat astfel încât nu îți va lipsi nimic.

3 locuri de parcare Pentru fiecare casa

Gazonul și terasa sunt la același nivel cu parchetul din locuință și comunică printr-o suprafață vitrată de 8 mp, astfel că vei avea, practic, un living exterior ȋn prelungirea celui interior. Locuințele au un design bioclimatic, iar așezarea lor ȋn plan respectă orientarea ȋn funcție de punctele cardinale. Drept urmare, ȋn perioada rece, se captează cât mai multă energie solară prin intermediul suprafețelor vitrate foarte mari.

Etajul respectă și el standardul de eficiență, cele trei dormitoare având pereții pregătiți pentru spații de depozitare separate, pentru a nu te simți ȋnghesuit.

Bineȋnțeles, fiecare casă are atât propriile locuri de parcare cu instalație pentru ȋncărcarea mașinilor electrice, cât și unele pentru vizitatori.

Schite

Iulie 2023 Finalizare faza a 2-a a proiectului

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Piscină Piscină
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Spații verzi Spații verzi

Localizare

Str. Prelungirea Colentina 44, Mogoșoaia, Ilfov

Dezvoltator

Fabuloft

Am adus laolaltă peste 20 de ani de experienţă în domeniul proiectelor imobiliare, construcţiilor de „case pasive” şi a arhitecturii inteligente, formând astfel Hambar44 – un proiect în care am pus suflet şi toată experienţa adunată de-a lungul anilor.

Echipa noastră de arhitecţi experimentaţi a gândit un proiect aparte, cu un design contemporan şi numeroase facilităţi, cu o calitate superioară a construcţiei ce nu foloseşte combustibili fosili şi nu poluează. Un aer proaspat, scandinav, chiar aici in Romania.

Ești interesat?