An predare An predare Mai 2023
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 49 mp - 116 mp
Pret Pret 71.000 - 195.000 Euro

Descriere Global Residence Monolitului

Ansamblul este situat pe str. Peneş Curcanul, nr. 14, în proximitatea staţiei de metrou Mihai Bravu. Este compus din 4 corpuri cu regim de înălţime diferit. Tronsonul 1 şi 2-P+15E+et. Tehnic, tronsonul 3- P+17E+et tehnic, tronsonul 4- P+13E+et tehnic. Ansamblul are două etape de finalizare, al doilea corp în 2022, iar următoarele 2 corpuri în 2023. În ansamblu se găsesc apartamente de 2, 3 şi 4 camere. Apartamentele au suprafeţe şi terase generoase şi sunt bine compartimentate.

Structura blocurilor este pe cadre din beton armat, pereţii din BCA atât la interior cât şi la exterior, izolaţie termică şi fonică. Apartamente dispun de uşă acces Maco, centrală Vaillant, calorifere din oţel, tâmplărie din aluminiu. Pe ficare tronson în parte sunt câte 2 scări şi 2 lifturi Schindler de 8-10 persoane. Ansamblul are 2 subsoluri, astfel dispunând de aproximativ 350 locuri de parcare şi 150 boxe situate la subsol.

Global Residence Monolitului este proiectul rezidenţial care îndeplineşte toate cerinţele unui lifestyle urban de calitate.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

str. Penes Curcanul, nr. 14, Bucuresti

Dezvoltator

De-a lungul timpului,  Global Residence a reuşit să se impună pe piaţa de profil din România oferind soluţii viabile, alături de locuinţe construite la cele mai înalte standarde. Deoarece cererea de astfel de construcţii este din ce în ce mai mare în prezent, Global Residence este implicată în mai multe proiecte de o mare anvergură.

Astfel, zeci, poate chiar sute de familii aşteaptă deja să se mute în noile lor case, amplasate în zone bune ale oraşului şi care dispun de cele mai bune dotări disponibile pe piaţa, pornind de la materialele de construcţie de calitate folosite în momentul ridicării imobilelor, cât şi de finisajele inedite care au fost folosite, pornind de la gresie şi faianţa de import, până la uşi metalice şi centrală proprie.

Ești interesat?