Terenuri intravilan de vanzare in Comana Giurgiu

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Terenuri intravilan de vanzare in Comana Giurgiu? Vanzari terenuri intravilan in Comana Giurgiu . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Terenuri intravilan de vanzare in Comana Giurgiu . Vezi si in COMUNE Giurgiu Pentru alte judete vezi si Teleorman, Bucuresti, Dambovita, Calarasi

Cat costa un teren in Comana, Giurgiu?

Pretul unui teren in Comana, Giurgiu costa in medie 0 Euro.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui teren?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui teren sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi..

LOCALIZARE

Comuna Comana, din judeţul Giurgiu, este amplasată la sud de Bucureşti, la o distanţă de 32 km.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei datează din anul 1461, când Vlad Ţepeş a ctitorit Mănăstirea Comana.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna este alcătuită din cinci sate: Comana, Budeni, Vlad Ţepeş, Falaştoaca şi Grădiştea şi are suprafaţa totală de 10.297 hectare, dintre care aproximativ 740 hectare în intravilan. Populaţia, de peste 8.000 de locuitori, are la dispoziţie şase grădiniţe şi cinci şcoli. Localnicii beneficiază de electricitate, reţea de distribuţie a gazelor naturale şi alimentare cu apă potabilă, iar autorităţile au în vedere modernizarea drumurilor şi iluminatul public.

Principalele activităţi economice din comună sunt agricultura, legumicultura, silvicultura, dar şi turismul, căci în Comana sunt o mulţime de locuri care merită vizitate.

Este vorba despre Mănăstirea Comana, ctitorie a domnitorului Vlad Ţepeş, unde sunt înmormântaţi domnitorii Radu Şerban şi Nicolae Pătraşcu, fiul lui Mihai Viteazu.

Potenţialul turistic este dat şi de Balta Comana, care are un habitat asemănător Deltei Dunării, dar şi de pădurea din apropiere, Rezervaţia Comana, care este formată din trei păduri: Călugăreni-Fântânele, Oloaga-Grădinari şi Padina Tătarului. În pădure predomină teiul, dar aici cresc şi arţari, stejari şi frasini. Speciile protejate din această pădure, declarată Parc Naţional, sunt lăcrămioarele, ghimpele şi bujorul de pădure.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Distanţa destul de mare faţă de Capitală i-a ţinut departe de comuna Comana pe investitorii specializaţi în ansambluri rezidenţiale. Cel puţin deocamdată, căci zona este prea frumoasă pentru ca potenţialul imobiliar să rămână neexploatat. În schimb, comuna nu duce lipsă de pensiuni turistice, pregătite oricând să-şi primească oaspeţii.