Case si vile de vanzare in Adunatii-Copaceni Giurgiu

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Case si vile de vanzare in Adunatii-Copaceni Giurgiu? Vanzari case si vile in Adunatii-Copaceni Giurgiu . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Case si vile de vanzare in Adunatii-Copaceni Giurgiu . Vezi si in COMUNE Giurgiu Pentru alte judete vezi si Teleorman, Bucuresti, Dambovita, Calarasi

Cat costa o vila in Adunatii-Copaceni, Giurgiu?

Pretul unei vile in Adunatii-Copaceni, Giurgiu costa in medie 0 Euro.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui vila?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui vila sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi..

LOCALIZARE

Comuna Adunaţii Copăceni face parte din judeţul Giurgiu şi este situată la 20 de km de centrul Capitalei în direcţia sud-vest. Comuna se află la 44 km de municipiul Giurgiu, reşedinţa de judeţ.

Localitatea face parte din Zona Metropolitană Bucureşti - mai multe informaţii despre aceasta găsiţi pe www.zmb.ro. 

ISTORIC

Nu există monumente istorice sau alte obiective care să vorbească despre trecutul localităţii Adunaţii Copăceni.

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna are suprafaţa totală de 6.935 hectare, dintre care numai 642 sunt în intravilan. Populaţia este de aproximativ 6.800 de locuitori, care au la dispoziţie cinci grădiniţe şi cinci şcoli.

Comuna Adunaţii Copăceni are în componenţă trei sate: Dărăşti-Vlaşca, Varlaam şi Mogoşeşti.

Principala ocupaţie a localnicilor este agricultura, dar mulţi prestează şi cu alte activităţi economice, precum panificaţia, comerţul sau confecţiile.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Curentul electric e singura facilitate de care beneficiază locuitorii din Adunaţii Copăceni. Gaze nu sunt, nici canalizare. Doar drumul principal este asfaltat, DN5, care leagă Bucureştiul de bulgari. Însă autorităţile locale au planuri mari. Astfel, sunt în pregătire proiecte privind alimentarea cu gaze naturale şi apă potabilă, canalizarea şi reparaţia drumurilor comunale

Însă, în ciuda acestor inconveniente, localitatea Adunaţii Copăceni a început să prezinte un interes major pentru investitori datorită distanţei mici faţă de Bucureşti şi datorită drumului european ce leagă România de Bulgaria. Un alt atu al comunei este posibilitatea ca aici să fie construit un nou aeroport. De când a apărut această veste, la mijlocul lui 2008, preţurile terenurilor pur şi simplu au explodat, ajungând de la 18 euro pe metru pătrat la 30 şi apoi la 70-80 euro.