Case si vile 2 camere de vanzare in Joita Giurgiu

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Case si vile 2 camere de vanzare in Joita Giurgiu? Vanzari case si vile 2 camere in Joita Giurgiu . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Case si vile 2 camere de vanzare in Joita Giurgiu . Vezi si in COMUNE Giurgiu Pentru alte judete vezi si Teleorman, Bucuresti, Dambovita, Calarasi

LOCALIZARE

Comuna Joiţa, din judeţul Giurgiu, este amplasată în partea de nord-vest a Capitalei, la 10 km de linia de centură, între şoseaua veche Bucureşti-Piteşti la nord şi autostrada Bucureşti-Piteşti la sud. Comuna este străbătută de DJ 601A, dar şi de râurile Ciorogârla şi Dâmboviţa.

ISTORIC

Prima atestare documentară a comunei Joiţa datează din anul 1462, când se spune că „domnitorul Vlad Ţepeş a adus prizonieri pe malul stîng al râului Dâmboviţa la marginea marelui codru al Vlăsiei, unde a găsit cîteva case răzleţe, iar pe malul drept se afla un drum de care".

ADMINISTRAŢIE ŞI ECONOMIE

Comuna este formată din două sate: Joiţa şi Bîcu şi are suprafaţa totală de 2.379 hectare, dintre care doar 287 hectare sunt în intravilan.

Populaţia, de peste 3.500 de locuitori, are la dispoziţie două grădiniţe şi două şcoli.

Principalele activităţi economice specifice zonei sunt agricultura, transporturile de mică şi mare capacitate, comerţul şi serviciile.

PROIECTE IMOBILIARE ÎN ZONĂ

Localnicii beneficiază, de asemenea, de alimentare cu apă potabilă şi electricitate. În plus, autorităţile au în vedere alimentarea cu gaze naturale, dar şi modernizarea drumurilor comunale.

Apropierea de Capitală i-a convins pe dezvoltatorii imobiliari să investească bani buni în Joiţa. Aşa a apărut complexul rezidenţial Arcuda, construit în stil spaniol de SC Grupo Hyperconstruct SA.

Ansamblul Arcuda constă în blocuri de locuinţe, case şi spaţii comerciale. În prima fază, care va fi finalizată în 2010, vor fi date în folosinţă două blocuri de apartamente cu două etaje, având garaje subterane, 18 case înşiruite şi două spaţii comerciale. Preţurile sunt de 700 euro/mp pentru case şi 650 euro/mp pentru apartamente.