An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 5 camere
Suprafata Suprafata 110,95 mp - 136 mp
Pret Pret 129.000 - 139.000 Euro

Descriere Ghencea Village

Conceptul a fost pornit din dorinţa de a crea o stare de bine încă de cum păşeşti în Proiectul Ghencea Village şi spunem noi că ne-a reuşit. Din prima secundă în care ajungi la proiect se activează simţurile şi starea de bine, trăieşti sentimentul primitor şi de bun venit acasă.

Este o senzaţie greu de pus în cuvinte, de aceea te invit pe tine împreună cu familia să experimentaţi, în cadrul unei vizite de prezentare, atmosfera casei şi a proiectului. Este posibil să vă îndrăgostiţi de acest loc care aparent nu se remarcă.

Proiectul atrage o comunitate frumoasă, liniştită şi cu zâmbetul pe buze în jurul lui, iar tu poţi să faci parte din această comunitate, în cazul în care ţi se potriveşte.

Accesul în cadrul proiectului este prevăzut cu barieră, pentru siguranţa locatarilor şi garanţia că nu intră persoane nedorite.

Sunt locuri de parcare şi pentru vizitatori în exteriorul proiectului, pentru musafiri.

Totul civilizat şi ordonat!

Despre tipul de vile pot spune că şi ele au un farmec al lor, practic la interior sunt similare, în schimb vilele de capăt au curte mai mare, sunt doar 2 disponibile de capăt, dacă vrei curte mai mare este momentul să acţionezi.  Dau un ban în plus însă am mai mult teren!

-ai terasa semi-acoperită
-ai curte cu gazon
-este uşor de întreţinut deoarece este smart împărţită
-ai mansardă - MediaRoom / 2 camere pentru un copil independent
-ai 2 locuri de parcare în faţa casei, doar ale familiei tale
-ai 3 dormitoare
-ai 3 băi
-ai bucătărie închisă spaţioasă
-ai geamuri mari, suprafeţe vitrate
-ai camere luminoase
-ai finisaje la alegere

Restul de detalii te invit să le descoperi la faţa locului, mai sunt şi alte lucruri de fineţe pe care le vei descoperi.

Dacă eşti în căutarea unui loc deosebit în care să locuieşti, poţi să ne suni pentru o prezentare, este posibil să fie ceea ce îţi doreşti şi la un mic efort distanţă. Efortul de a apela consilierul de vânzări dedicat ţie. 

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat

Localizare

Str. Ciresar 32, Bucuresti

Ești interesat?