An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 2 camere
Suprafata Suprafata 43,42 mp - 59,10 mp
Pret Pret 95.000 - 235.000 Euro

Descriere Frasinului Residence

Proiectul nostru este adresat persoanelor care îşi doresc confort la un preţ decent, linişte şi în acelaşi timp acces rapid către mijloace de transport, magazine, parc sau unităţi de învăţământ.

Iată de ce întrunim toate aceste aspecte:

Preţurile sunt similare cu cele ale unui apartament construit în anii '80 în cartierul Crângaşi. Menţionăm că apartamentele noastre se predau la cheie, pe când achiziţia unui apartament vechi poate genera costuri suplimentare de amenajare de aproximativ 10.000 euro.

Subliniem faptul că sunt doar 9 apartamente în bloc. Avantajul de a locui alături de doar câteva familii faţă de a locui într-un imobil cu 50 apartamente este unul dintre atuurile proiectului nostru.

Fiecare apartament va fi personalizat pentru fiecare cumpărător în parte. Toate finisajele (gresie, faianţă, parchet, uşi etc) sunt furnizate de Delta Studio, iar designerii firmei vă vor ajută în alegerea dumneavoastră.

Din punct de vedere tehnic, vă enumerăm câteva detalii:

- încălzire în pardoseală, centrală termică proprie, geamuri termopan Salamander cu 5 camere şi închidere multipunct, instalaţie electrică cupru, prize şi întrerupătoare Legrand, instalaţie sanitară PPR, vas toaletă suspendat cu bazin încorporat, baie complet utilată.

Structura este din beton, iar compartimentarea din cărămidă porotherm. Izolaţia este realizată cu polistiren de 10 cm.

Poziţie excelentă, beneficiem de mijloace de transport public în apropiere, suntem la 100 metri de intersecţia B-dul Constructorilor cu Calea Giuleşti. Pietonal, la o distanţă de 5 minute regăsim Parcul Marin Preda, liceul cu acelaşi nume, şcoală generală, grădiniţă precum şi Auchan Crângaşi.

Acces auto facil, până în zona Grozăveşti se fac aproximativ 10 minute, iar în Piaţa Victoriei se ajunge în 15 minute.

Blocul este în construcţie, iar data finalizării este 31 august 2021.

Blocul este realizat în conformitate cu toate normele legale în vigoare, deţinem toate avizele de construcţie, punem la dispoziţia cumpărătorilor Caietul Tehnic în care sunt trecute toate etapele constructive precum şi datele tehnice ale materialelor folosite.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Interfon Interfon

Localizare

Intrarea Frasinului, Bucuresti

Dezvoltator

PROFESSIONAL MAGIC CLEANING GROUP
Dezvoltatorul construieşte de peste 5 ani în de nordul şi vestul Capitalei. Până la ora actuală dezvoltatorul are peste 200 de apartamente livrate.

Ești interesat?