An predare An predare Martie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 50 mp - 87 mp
Pret Pret 170.000 - 240.000 Euro

Descriere Expo Home

Unii oameni consideră viaţa ca pe ceva care trebuie apreciat, mai degrabă decât doar trăit. Zilele şi nopţile sunt pline de evenimente memorabile şi întâlniri de neuitat. O locuinţă proaspătă şi artistică, care este, de asemenea, confortabilă şi familiară. Aceasta este esenţa imobilului Expo Home construit de G.E.D, o companie internationala, care tocmai începe activitatea în sectorul de dezvoltare imobiliară din România.

Noul proiect G.E.D se află într-o locaţie excelentă, având tehnologie inteligentă integrată şi cele mai bune materiale de finisare.

18 reşedinţe rafinate cu balcoane mari, o clădire rezidenţială tip boutique, Expo Home oferă acces facil nu numai la Parcul Herăstrău, Centrul Comercial Băneasa şi zona istorică a Bucureştiului, ci şi la cel mai nou centru medical privat, centre de educaţie importante, restaurante eclectice şi un complex sportiv de top care oferă servicii integrate de sport, spa şi wellness.

Aflat în cea mai căutată zonă de nord a oraşului, Bulevardul Expoziţiei, Expo Home se află la mai puţin de 20 de minute de Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", care oferă zboruri directe către toate principalele destinaţii internaţionale şi interne.

În acelaşi timp, reşedinţele sunt gândite pentru a oferi intimitate şi spaţiu suficient pentru un cuplu (apartamentul cu 2 camere) sau o familie (apartamentul cu 3 camere). Fiecare etaj are 2 apartamente, unul de 2 camere şi unul de 3 camere, în timp ce la parter şi etajul 9 întâlnim câte un apartament de 2 camere, iar la subsol locurile de parcare.

Complexul rezidenţial Expo Home va fi livrat la începutul anului 2023 şi oferă 18 apartamente, de 2 şi 3 camere, cu spaţii utile mari, finisaje moderne, bucătării şi băi mobilate.

Caracteristicile clădirii:
- zona de lobby generoasă, cu zona de recepţie, grupuri sanitare pentru vizitatori, dar şi spaţii tehnice uşor accesibile;
- parcări individuale, subterane şi supraterane;
- lift acţionat electric cu capacitate de 6 persoane;
- iluminare ambientală exterioară prin tehnologie LED;
- generator electric individual (50 kVA).

Facilităţi pentru clădire

- materialele de finisare vor atinge un nivel ridicat de excelenţă, fiind moderne, contemporane şi pregătite pentru integrarea tehnologiei smart home,
- încălzire prin pardoseală, peste care regăsim parchet, gresie şi faianţă import Italia,
- design unic, cu bucătării şi băi mobilate şi corpuri de iluminat,
- construit cu structura din beton şi cărămidă Porotherm (peretele exterior având 300 mm grosime),
- adăpost de protecţie civilă cu sistem de ventilaţie,
- sistem de detecţie şi stingere incediu,
- unităţi de aer condiţionat individuale,
- încălzire prin centrală termică individuală.

Apartamentele disponibile sunt:
-18 apartamente, de 2 şi 3 camere;
-18 locuri de parcare, individuale, supraterane şi subterane;
-18 spaţii de depozitare.

Spaţiu de parcare:
subteran: 12,000 Euro + TVA;
suprateran: 8,000 Euro + TVA.

Hai să vorbim despre viitorul tău apartament în Bucureşti! Unde va fi nouă ta casă? Aproape de centru? Aproape de parc? Aproape de mall? La Expo Home nu trebuie să alegi, le ai pe toate garantat. Ne va face plăcere să stăm de vorbă cu tine.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

B-dul Expozitiei nr. 24A,, Bucuresti

Dezvoltator

Cu experienţă internaţională din 2008 şi cu 39 de proiecte finalizate, Get Engineering Development a început activitatea de investiţii şi dezvoltări imobiliare şi în România, începând cu anul 2021.

Ești interesat?