Suprafețe Suprafețe 47mp - 100mp
Ploiesti Zona Ploiesti

Evocasa Orizont este un cartier unic, situat în Ploiești, la 10 minute de centrul orașului, prevăzut cu 156 de unități locative moderne - un ansamblu rezidențial amplu, complet finalizat.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 2047m2
Vilă 30100m2
Apartament 2051.9m2
Apartament 3066.1m2
Apartament 3067.1m2
Apartament 2052.1m2
Apartament 4091.1m2
Apartament 2052.8m2
Apartament 1047.7m2

DETALII PROIECT

Proiectul este format din 4 clădiri a câte 4 etaje ce cuprind 118 apartamente de una, două, trei și patru camere, într-o varietate largă de tipuri și compartimentări. Cartierul este completat de 38 de vile tip duplex, fiecare beneficiind de grădină proprie și locuri de parcare.

Mai mult decât un simplu complex rezidențial, Evocasa Orizont este o comunitate nu de vecini, ci de prieteni, în care te bucuri de protecție deplină și confort pentru întreaga familie, având pază asigurată 24 de ore din 24, dar și un loc de joacă pentru cei mici.

Evocasa Orizont îţi oferă o variată colecţie de tipuri de apartamente de una, două, trei și patru camere, amplasate în 4 clădiri moderne de câte 4 etaje, cuprinzând 118 unități. Ai totodată posibilitatea de a alege una dintre cele 38 de vile private tip duplex, înconjurate de grădină proprie și cu locuri de parcare private.

Atât apartamentele, cât și vilele au fost planificate într-o manieră inteligentă, sofisticată, fiind complet utilate și beneficiind de facilități de ultimă generație pentru a-ţi face viaţa cât mai plăcută şi confortabilă.

Birou de Vanzari: Cartier Albert, Ploieşti.

 

 Dotari si finisaje apartamente/vile:

Ai posibilitatea de a alege dintre vilele înconjurate de grădină proprie, în care să începi o viaţă nouă alături de familia ta şi o variată colecţie de tipuri de apartamente beneficiind de o planificare inteligentă şi sofisticată. Toate au facilităţi de ultimă generaţie:

- Uşi metalice la intrare
- Geamuri termopan
- Dotări prevăzute pentru sistemele de comunicare (TV, calculator, interfon)
- Dotări prevăzute pentru sistemele de aer condiţionat
- Încălzire centrală
- Podele din parchet laminat
- Paza 24 h/24h
- Grădină proprie (pentru vile si apartamente la parter)
- Băi echipate
- Contoare de lumină, gaze şi apă
- Loc de parcare privat

Schite