An predare An predare Octombrie 2022
Nr camere Nr camere 1 - 4 camere
Suprafata Suprafata 42,34 mp - 201,41 mp
Pret Pret 92.000 - 343.500 Euro

Descriere ELA Cotroceni

Prin proiectele rezidenţiale pe care le dezvoltăm, ne dorim să contribuim la viitorul tuturor oamenilor care ne trec pragul. Să construim nu doar locuinţe, ci şi poveşti în care fiecare locatar să fie personajul principal.

Construirea de locuinţe exclusiviste înseamnă pentru noi construirea unei reputaţii solide pe piaţa dezvoltărilor imobiliari. Dorim să fim prima alegere pentru cei care cred în dezvoltarea rezidenţială inteligenţă bazată pe valoare, inovaţie şi excelenţă.

Excelenţă în proiectare, construcţie şi dezvoltare. Integritate în toate interacţiunile noastre printr-o atitudine corectă, onestă, etică şi responsabilă. Respect pentru comunitate prin toate deciziile şi acţiunile noastre, care au în prim plan calitatea vieţii şi grijă pentru mediu.

REGIM DE ÎNĂLŢIME: S+P+10E+11E Duplex.

ELA Cotroceni se află într-o zonă cu privelişti urbane deosebite, cu o dinamică vie şi aproape de toate locurile spre care ai drumuri dese sau importante: magazine şi supermarketuri care îţi sunt zilnic necesare, spitale pentru că sănătatea ta să nu aştepte, şi mijloace de transport diverse care duc în diferite zone ale Bucureştiului. În această zonă poţi călători în timp din când în când. Străzile au un aer boem, iar valoarea lor istorică este dată de restaurante chic, muzee şi instituţii culturale.

Bucură-te de o atmosferă de vis alături de cei dragi, aproape de casa ta!

VECINĂTAŢI: Lidl, Parcul Romniceanu, AFI Cotroceni, Kaufland, Liceul Teoretic Ion Barbu, Grădina Botanică, Muzeul Cotroceni, Spitalul Prof. Dr. Theodor, Arenele BNR, Academia Tehnică Militară, Facultatea de Drept, Opera Naţională Bucureşti, Palatul Parlamentului.

Metrou: Metrou Orizont, Metrou Academia Militară.

Acum că petrecem mai mult timp în locuinţă, momentele de acasă contează mai mult. Acasă înseamnă persoanele dragi ţie şi să fii tu însuţi. Acasă revii la ce este cu adevărat important.

Materialele şi finisajele atent alese oferă bun gust şi durabilitate întregii locuinţe. Compartimentările inteligente, cu treceri line între camere şi spaţii eficiente te ajută să te organizezi, dar îţi şi permit să fii autentic. Camerele se adaptează cu uşurinţă stilul tău de viaţă, iar deschiderile către exterior (de la geamuri premium până la terase) te invită să comunici cu panorama urbană şi neobosită.

Sistem de încălzire prin centrala termică idividuală cu încălzire în pardoseală.

Spaţii comerciale la parterul ansamblului rezidenţial.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

Anotimpurile nu au arătat niciodată mai bine de acasă. Într-o locuinţă inteligentă, vara nu este prea cald şi iarnă nu este prea frig. Nu doar că beneficiezi de cel mai eficient sistem de încălzire, încălzirea în pardoseală, care merge de minune cu parchetul laminat pe care l-am ales, dar îl şi poţi controla prin termostat. Adaptează temperatura cum îţi doreşti, în funcţie de vremea de afară şi preferinţele tale.

Confortul termic mai este susţinut şi de geamurile tripan care, prin proprietăţile lor, permit luminii naturale să ofere strălucire şi prospeţime apartamentului tău. Băile sunt complet echipate, prevăzute cu plăci ceramice, şi mereu aerisite printr-un sistem de ventilaţie.

Modalitate de plată:

Standard:15.000 LEI rezervare, 25% avans, 75% la finalizare.

Parcări disponibile:

Supraterane la 8000 Eur + TVA;
Subterane de la 12.000 Eur + TVA.

Facilități

Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Interfon Interfon

Localizare

Str. Sergent Nuțu Ion nr. 2, Bucuresti

Ești interesat?