An predare An predare Decembrie 2022
Nr camere Nr camere 2 - 3 camere
Suprafata Suprafata 55,5 mp - 84,3 mp
Pret Pret 71.300 - 100.200 Euro

Descriere 

Localizat în zona de sud a Bucureştiului, Eden Concept - Premium Apartaments este un proiect imobiliar ambiţios gândit astfel încât să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern.

Cu un regim de înălţime D+P+8E, pune la dispoziţia viitorilor proprietari apartamente cu 2 şi 3 camere decomandate, inteligent compartimentate pentru a oferi un plus de confort şi luminozitate.

Unul dintre cele mai rezistente blocuri, construit cu beton b600

Poziţionat astfel încât să ofere accesul facil către reţeaua oraşului, dispune de staţie STB chiar în faţa ansamblului rezidenţial (Arcadiei),linia autobuzului 241 şi este situat la doar 7 minute de staţia de metrou Apărătorii Patriei.

Amplasarea în apropierea principale centre comerciale Metro, Auchan, Jumbo Berceni cât şi a unităţilor de învăţământ şi spitalelor face din Eden Concept o investiţie sigură şi bine plasată reuşind astfel să răspundă nevoilor unui stil de viaţă modern.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Drumul Jilavei nr. 34, București

Dezvoltator

DEZVOLTATOR IMOBILIAR, reprezintă o echipă bine închegată, formată din oameni cu o experienţă îndelungată în domeniul dezvoltării imobiliare, ce a reuşit de-a lungul anilor să realizeze o gama largă de unităţi locative printre care Ansambluri Rezidenţiale formate din blocuri şi case atât unităţi tip duplex cât şi unităţi de tip individual. Toate locuinţele realizate de noi , s-au bucurat de un real succes în zone precum : Militari, Drumul Taberei, Berceni, Titan şi Baloteşti.

Ești interesat?