An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 30,97 mp - 67,90 mp
Pret Pret 34.200 - 82.900 Euro

Descriere 

Drumul Taberei Residence este un imobil amplasat în vestul Bucureştiului, zona Drumul Taberei - între Bd. Timişoara şi str. Valea Oltului (în spatele cartierului Brâncuşi-ANL). Imobilul se află într-o zonă cu acces facil către mijloacele de transport în comun (linia RATB 168), implicit viitoarea staţie de metrou Valea Ialomiţei, aproximativ 10 minute de mers pe jos.

Prezentare

După succesul avut cu Drumul Taberei Residence, început în 2016 şi finalizat în 2018, timp în care toate cele 350 de apartamente au fost vândute, Ideal Residence revine cu faza a doua a proiectului, în vecinătatea primelor 5 tronsoane, pe Bd Timişoara 101P.

Noul proiect se desfăşoară pe o suprafaţă de 21 160 mp şi este format din 8 clădiri cu 664 de locuinţe, o clădire cu spaţii comerciale, un număr generos de parcari exterioare şi interioare şi aproape 4000 mp de spaţiu verde. Clădirile de locuinţe au un regim de înălţime de D+P+10E, în componenţa lor regăsindu-se garsoniere, apartamente cu 2 sau 3 camere şi duplexuri cu 3 camere la etajele 9 şi 10.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Zona Drumul Taberei, Bucuresti

Dezvoltator

Dezvoltatorii Ideal Residence au o vastă experienţă în domeniul construcţiilor, dezvoltând un număr generos de proiecte de-a lungul timpului, toate fiind un real succes reieşit din numărul de unităţi locative vândute precum Nicolae Grigorescu Residence, Obregia Residence, Pucheni Residence, Drumul Taberei Residence, Uverturii Residence.

Ești interesat?