An predare An predare Finalizat
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 47,99 mp - 86 mp
Pret Pret 113.300 - 161.800 Euro

Descriere CORE Timpuri Noi

Atunci când priveşti spre viitor, îţi doreşti că stilul tău de viaţă să fie proiectat într-un mediu cât mai natural, aerisit, înclinat spre confort. Te invităm să descoperi CORE Timpuri Noi, un ansamblu modern, conectat la viaţa din mijlocul oraşului, dar ferit de agitaţie şi de zgomot. Am pus accentul pe confort, calitate şi libertate de mişcare şi am proiectat spaţii inteligente şi eficiente care să se potrivească perfect stilului tău de viaţă din mijlocul oraşului!

CARACTERISTICI GENERALE

REGIM DE ÎNĂLŢIME: 2S+P+9E

LOCAŢIE: Situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi, ansamblul rezidenţial Core aduce laolaltă un complex de apartamente tip studio dublu, de 2, 3 şi 4 camere şi te încurajează să te bucuri de confort şi libertate de mişcare prin utilizarea celor mai noi tehnologii.

VECINĂTAŢI: Timpuri Noi Square, Biutiful, Splaiul Unirii,  Bucureşti Mall, Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu, Şcoala Gimnazială Nr. 95, Parcul Tineretului, Hilton DoubleTreev

ACCES: Metrou: Timpuri Noi

TERMEN FINALIZARE: Decembrie 2021

AVANTAJELE ANSAMBLULUI:

Core, abordează un stil smart-minimalist, dar totodată axat pe tehnologie prin intermediul pachetului Smart Home şi pe libertatea de mişcare oferită de staţiile de încărcare auto electrice. Profită de beneficiile unui sistem integrat Salus iT600 Smart Home şi cele 4 staţii de încărcare, acolo unde maşina ta electrică sau hibrid va primi toată atenţia din partea noastră! Tehnologia este elementul pe care îl vei regăsi în proiectul nostru, indiferent de unghiul din care priveşti.

-Sistem Smart Home Salus, cu termostat inteligent şi posibilitate de control la distanţă a sistemului de încălzire în pardoseală;
-Spaţii de încărcare autoturisme electrice;
-Sistem de încălzire prin centrala termică idividuală cu încălzire în pardoseală;
-4 ascensoare individuale marca Schindler sau Kone;
-Tâmplărie pe întreaga înălţime a camerelor, tip PVC, marca Salamander;
-Locuri de parcare subterane pe două niveluri de subsol şi supraterane în curtea ansamblului
-Spaţii de depozitare la subsol şi pe etajele curente;
-Supraveghere video;
-Spaţii verzi;
-Spaţii comerciale la parterul ansamblului rezidenţial;
-Uşi de acces securizate, antiefracţie cu profile din oţel şi sistem de închidere multipunct.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

Te bucuri de confort crescut prin integrarea unor finisaje premium în viitorul tău apartament, asigurate de noi prin intermediul unor furnizori recunoscuţi pe plan internaţional. De la uşile de acces Dierre, la încălzirea prin pardoseală şi până la obiectele sanitare premium ale celor de la Delta Studio, experţii în design şi amenajări de interior, pe care le poţi alege chiar tu, totul este gândit şi pus în valoare de constructorii şi partenerii noştri.

Parcări disponibile:

-Subterane de la 11.000 Eur + TVA, în funcţie de suprafaţă.

Modalitate de plata:

Standard:

-2000 euro rezervare;
-20% avans, 80% la finalizare.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift

Localizare

Str. Foișorului nr. 108, București

Dezvoltator

Prima Development Group este o companie de renume în domeniul dezvoltării imobiliare, înfiinţată în 2005. Experienţa, profesionalismul şi succesul şi-au spus cuvântul în toate proiectele Prima Development, lucru garantat şi de cele 2.500 de familii pentru care visul de a avea locuinţa perfectă a devenit realitate.

Atenţia la detalii, simţul răspunderii, parteneriatele cu arhitecţi şi furnizori de renume, sunt doar câteva dintre motivele pentru care un proiect semnat de noi nu poate fi decât un etalon pentru calitatea şi durata de viaţă a construcţiei.

Ești interesat?