Zona Zona Iasi
An predare An predare 2014
Suprafețe Suprafețe 77mp - 113.3mp

Deschideţi uşile prezentului şi bucuraţi-vă de beneficiile proiectului rezidenţial Copou Bellevue, un ansamblu deosebit, situat într-o zonă exclusivistă a Iaşiului - pe dealul Copoului, la câteva minute de mers de Centrul Universitar Istoric ce a făcut Iaşiul faimos.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 3077m2
Apartament 30113.3m2

DETALII PROIECT

Ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Copou Bellevue prevede a patra clădire, ce complează proiectul de 170 de unităţi premium. Noua construcţie de 5 niveluri şi 50 de unităţi, este amplasată în imediata apropiere a blocurilor deja construite și a fost finalizată în toamna anului 2014.

Copou Bellevue este conceput sub semnul eleganţei şi al calităţii – de la interiorul apartamentelor la coridoarele îmbrăcate în piatră naturală, design-ul aparte este redat de finisaje rafinate şi amenajări de primă clasă, alături de un pachet complet de facilităţi moderne.

Locatarii au la dispoziţie spaţii de parcare şi de depozitare proprii, precum şi un Health Club profesional, cu sală de fitness şi saună, amplasat la parterul noii clădiri. În plus, complexul este prevăzut cu un loc de joacă special amenajat pentru copii.

Ansamblul rezidential Copou Bellevue este sitat pe strada Fagului, la nr. 2-8, in imediata vecinatate a parcurilor Copou si Expozitiei.
Locatarii apartamentelor de la parterul blocului beneficiază de gradini proprii, spatioase, in timp ce la etajul 4 al cladirii, sunt disponibile penthouse-uri deosebite.

Adresa Birou de Vanzari: Strada Fagului nr. 6, bloc B3, etaj 5, apt.38

Finisaje si facilitati cladire:

· 2 ascensoare Schindler de 6 persoane;
· 50 de apartamente - studio-uri duble, 2, 3 camere si mini penthouse-uri;
· Spatii de depozitare;
· Locuri de joaca pentru copii;
· Health Club - sala de fitness si sauna;
· Finisarea intrare imobil cu piatra naturala - pardoseala si pereti;
· Intrare apartament - usa metalica cu inchidere in trei puncte, echipata cu incuietoare, shielduri, vizor si eticheta numar apartament;
· Usi de interior marca Pinum;
· Obiecte sanitare de calitate superioara;
· Balustrada din inox si sticla anti-efractie pe balcon si / sau terasa;
· Placaje ceramice de calitate superioara pe pereti, in bucatarie si baie;
· Pardoseli ceramice in bucatarie, hol intrare, baie, grup sanitar; pe balcoane / terase - gresie ceramica de exterior antiderapanta, rezistenta la inghet;
· Pardoseli din parchet laminat de calitate superioara, in living si dormitoare;
· Tamplarie PVC marca Rehau, 5 camere, cu sticla termoizolanta;
· Senzori de gaz in bucatarie;
· Centrala de apartament alimentata cu gaz natural Ferroli;
· Racord pentru instalarea masinii de spalat rufe si a aerului conditionat - se va prevedea contor individual pentru fiecare apartament;
· Pregatire telefon, cablu tv si internet;
· Instalatie de video-interfon.

Schite