Zona Zona Berceni
Imobile Imobile 8
An predare An predare 2014
Suprafețe Suprafețe 85.16mp

Vile cu preturi ce incep de la 85.000E

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 4285.16m2
Vilă 4285.16m2
Vilă 4485.16m2

DETALII PROIECT

Este alcatuit din 8 vile P+1+M, fiecare avand o suprafata construita de 114,60 mp, plus gradina de 30 mp respectiv 100 mp pentru vilele 4 si 5. Compartimentate la parter cu living+bucatarie+baie+hol si scara interioara, iar la etaj, 3 dormitoare spatioase + baie matrimoniala + hol si terasa. Vilele se vand finisate la cheie cu gresie, faianta, parchet, geam termopan, instalatii sanitare, electrice si de incalzire, usi interioare si exterioare. Curtea ansamblului este amenajata cu spatii verzi si locuri de parcare.

Ansamblul CONFORT VILLA este amplasat intr-o zona foarte accesibila a Bucurestiului, in sectorul 4, la numai 5 minute de mers pe jos pana la metrou Dimitrie Leonida si 7 minute metrou Aparatorii Patriei, in apropierea mall-ului Sun Plaza a hypermarket-urilor (Metro, Real) si a centrului comercial Careffour Grand Arena, a Facultatii Spiru Haret, scoli, gradinite, spitale. Strada este asfaltata, exista utilitati gaze, canalizare, iar la numai 2 minute de mers pe jos aveti acces la mijloacele de transport in comun(RATB).

Vilele se incadreaza in cota de tva 5%, in conditiile prevazute de lege, putand fi achizitionate si cu credit imobiliar.