Garsoniere de vanzare in Sopor Cluj

Nu există rezultate conform criteriilor selectate.

Mai jos poți vedea alte proprietăți care te-ar putea interesa.

Cauți anunturi imobiliare de Garsoniere de vanzare in Sopor Cluj? Vanzari garsoniere in Sopor Cluj . Vezi pe imopedia cele mai bune anunțuri de Garsoniere de vanzare in Sopor Cluj . Vezi si in CLUJ-NAPOCA Cluj Pentru alte judete vezi si Alba, Bihor, Mures, Salaj

Cat costa o garsoniera in Sopor, Cluj?

Pretul unei garsoniere in Sopor, Cluj costa in medie 0 Euro.

La ce sa fii atent cand cumperi un apartament intr-un ansamblu rezidential nou in Cluj?

Inainte de a cumpara un imobil nou intr-un ansamblu rezidential fii atent la: certificat de urbanism, autorizatie de constructie, cartea tehnica a imobilului, clauzele din contractul de vanzare-cumparare, termenul de finalizare, istoricul dezvoltatorului, accesibilitatea si facilitatile din proiect, materialele folosite, schita imobilului, orientarea apartamentului, zona in care este amplasat proiectul.

Care sunt actele care imi trebuiesc la cumpararea unui apartament?

Actele care trebuiesc pentru cumpararea unui apartament sunt: acte identitate vanzatori, acte proprietate bun imobil, documentatia cadastrala si incheierea de intabulare, certificat fiscal al imobilului din care sa reiasa ca este cu taxele la zi, in cazul apartamentelor aveti nevoie si de adeverința eliberata de asociația de proprietari din care sa reiasa situatia datoriilor fata de asocietie + ultima chitanta privind plata la zi a utilităților aferente imobilului.